FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gică Craioveanu știe cine e următorul jucător care pleacă de la CSU Craiova: „Bancu merită mai mult de trei milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 18:59

Gică Craioveanu consideră că Nicușor Bancu (26 de ani), fundașul stânga al celor de la CSU Craiova, ar trebui lăsat să plece în eventualitatea unei oferte importante.

„Eu cred că Bancu ar merita trei milioane de euro. Chiar mi se pare puţin, pentru că sunt foarte puţini jucători stângaci de meserie, care să poată să îţi acopere toată banda stângă, atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş.

Inclusiv pe Mateiu îl consider oltean, un băiat deosebit, un băiat care a avut o foarte mare contribuţie la creşterea acestui club. Iar dacă are vreo ofertă, consider că poate să plece. E greu să ţii un jucător care vrea să plece, pentru că randamentul lui va fi unul mult mai slab”, a declarat Gică Craioveanu pentru TV Telekom Sport. 

Nicușor Bancu se poate adapta la Lazio. Acolo e Lulic, dar ei caută jucători şi, din câte am citit, se pare că Bancu e în vederile conducătorilor lui Lazio. E un jucător foarte bun, îmi place”Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari

Vezi și: 

Mirel Rădoi critică CSU Craiova: „Locul 3 e maximum. Printr-o conjuctură ajunsese să se vorbească de titlu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Aprilie 2019, 19:27

Asa este caci la Craiova se vorbeste doar de vanzarea de jucatori. Este singurul obiectiv major pe cate il are Mihai Rotaru. Restul sunt lucruri fara valoare (pentru domnia sa).

1.fcu
1.fcu  •  30 Aprilie 2019, 12:45

Grande, numai malai vezi

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  30 Aprilie 2019, 07:03

lasa nu mai vindeti toata ziua jucatorii, mai pastrati din ei, ce e disperarea astas cu vandutul?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează