FOTBAL  »  Superliga  »  VIIITORUL - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Gică Hagi a dat lovitura înaintea startului noului sezon din Liga 1: "Am cumpărat un jucător foarte, foarte bun, complet!"

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 19:05

Gică Hagi e nerbădător să debuteze în noul sezon de Liga 1 și crede că transferul lui Andrei Artean de la ACS Poli Timișoara va aduce un plus vizibil echipei. 

  • Viitorul - Dunărea Călărași e mâine, de la 18:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV

"Jucăm cu o nou promovată care a făcut multe transferuri. Este începutul sezonului și nu suntem încă sută la sută din punct de vedere al ritmulul, al intensității.

Nimic nu este ușor în fotbal, trebuie să muncim, să ne facem jocul și să luăm cele 3 puncte. Sper să fiu inspirat în privința alegerii echipei și cine intră pe teren să facă un meci foarte bun. Vrem nu vrem trebuie să ținem cont și de faptul că jucăm joi în Europa League.

Nu am primit gol în primele două meciuri oficiale, am reușit să marcăm în deplasare, în Luxemburg, iar acasă ne-am creat foarte multe ocazii. Nu am de ce să îmi fac multe probleme în privința ofensivei. Am produs fotbal de calitate, dar a fost o zi cu ghinion. Mingea parcă nu a vrut să intre în poartă", a declarat Gică Hagi la conferința de presă dinaintea meciului cu Dunărea Călărași.

...despre transferul lui Artean: "Am cumpărat un jucător foarte, foarte bun, complet, care ne poate ajuta. Este puternic, face ambele faze. Poate juca și în ofensivă și în defensivă, va fi cu siguranță un plus".

"În ultimii ani am început mai slab campionatul, dar de data asta trebuie să fie altfel și să strângem cât mai multe păuncte încă de la început, pentru că ne dorim să intrăm din nou în play-off"Robert Hodorogea

Vezi și: Gică Hagi sare în apărarea formațiilor din Liga a 2-a: "M-aș bucura ca fiecare club să primească cel puțin 200 de mii de euro"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
piet
piet  •  22 Iulie 2018, 10:02

viitura =fcsb2,botosima=fcsb3,volontari=fcsb4,NASU,FINU,SI SLUGOIUL!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  21 Iulie 2018, 22:51
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Iulie 2018, 20:59

...asta i un prost pe care nu l mai crede nimeni ...

Vorbeai la oglindă ?

100002473541087
Danut Ognean  •  21 Iulie 2018, 21:09

si anul viitor il vinzi lu jiji blatistule

Vezi toate comentariile (4)
Comentează