FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a devenit speranța Stelei: ”Mergem la Tg. Mureș să le facem probleme!”

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Echipa ”Regelui” joacă sîmbătă la Tîrgu Mureș pentru un loc de Europa League și pentru un sprijin dat finului Gigi.

L-a scos din pușcărie ca să lucreze la Academia lui pentru juniori, acum îi poate aduce și titlul de campion! Gică Hagi rămîne un sprijin important pentru Becali și în fotbal.

Viitorul e prima adversară a lui ASA după ce Mureșul a devenit lider. Meciul se va disputa mîine, de la ora 18:30, pe stadionul Trans-Sil.

În tur s-a încurcat

Hagi nu e foarte optimist, însă garantează o implicare totală din partea oamenilor lui: "Aplaud tot ce a făcut ASA în acest sezon, dar noi mergem la Tîrgu Mureș să jucăm fotbal. Vom încerca să scoatem puncte. E o echipă puternică, a cărei forță am simțit-o foarte clar în partida tur. Atunci am dominat o repriză, apoi am avut probleme în a doua. Sper să facem față sîmbătă!".

Jocul tur, de la Chiajna, s-a terminat 0-0. Pustai era antrenorul mureșenilor, care veneau, la fel ca acum, după un succes cu 1-0 contra Stelei.

Rude și parteneri

"Regele" deține suficiente motive să-și motiveze jucătorii pentru jocul de mîine. Viitorul luptă pentru un loc de Europa League și are nevoie de puncte în disputa cu Astra și cu Botoșani.

Dintre ele trei, numai două vor participa în sezonul următor al competiției continentale. Apoi e vorba despre legătura de rudenie și de afaceri existentă între Gigi și Gică.

Steaua l-a cumpărat pe Iancu de la Viitorul. Tot de la Academie a împrumutat cinci tineri pentru UEFA Youth League, versiunea pentru juniori a Champions League. Pe doi dintre ei, Hodorogea și Mitriță, îi va avea adversari ASA sîmbătă.

Și Steaua l-a salvat

Viitorul ar avea ocazia să întoarcă un serviciu pe care i l-au făcut "militarii". Echipa "Regelui" s-a salvat de la retrogradare în 2013 și datorită unui succes obținut în Ghencea, un 5-2 șocant, pentru că roș-albaștrii dominau clar campionatul, iar trupa lui Hagi se afla la primul sezon în eșalonul de elită.

Steaua a folosit o formulă cu multe rezerve și Reghecampf a anunțat după meci că renunță la post, după ce a sugerat că jucătorii lui nu își apăraseră corect șansele. Laurențiu a revenit asupra afirmațiilor și a continuat.

Hagi a susținut doar că el nu a avut vreo implicare: "Nu răspund pentru ce se întîmplă în casa altuia, dar eu n-am făcut absolut nimic incorect, nu accept să fiu acuzat!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
panion44
panion44  •  01 Mai 2015, 17:09
Postat de zidane92 pe 01 Mai 2015, 11:03

Nu v-ati saturat ma de umilinte,trebuie sa va bata si Dinamo,Chiajna,Brasov,etc sa taceti dracului o data din gura!!!! Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc? ASAAAAAAAA ASAAAAAA

*** ti-ai schimbat echipa...? nu mai esti *** acum tii cu asa....toti haterii ca tine tin cu echipa care bate steaua...probabil presimti ca maidanezii *** de la steaua asa slaba cum e acum steaua tot o sa va umileasca,...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  01 Mai 2015, 13:33

Hagi nu e rege! E un MAFIOT din familia machidonilor becalioti!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  01 Mai 2015, 13:00

,,maiestate,, a venit timpul sa-ti ajuti ,,finutul,, si sa nu uiti de ,,fabulosul,, 5-2 administrat stelutei la Bucuresti exact cand iti era lumea mai ,,draga,,!!! Sunt curios, acum, vei putea sa reecitezi acelasi joc, ,,miraculos,, ,ca cel de atunci???? Mira-m-as !!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close