FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI - FCSB

Gică Hagi a sunat la miezul nopții și l-a mitraliat pe Gigi Becali în direct: "A intrat în fibrilații! Continuă să strice TOT"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 23:28

Gică Hagi l-a atacat dur pe Gigi Becali după partida dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-2. Totul a pornit de la declarația patronului FCSB conform căreia Viitorul nu are șanse la titlu în Liga 1.

"Încearcă să strice tot ce face Viitorul. Cine sunt cei mai buni jucători de la Steaua în acest moment? Tănase și Florinel Coman. Să fie sănătos.

O fi invidie, nu o fi, eu nu știu. Eu îi urez doar să își vadă de echipa lui. Așa mare cum e el, nu a câștigat campionatul de 3 ani. Noi l-am câștigat. E ceva în neregulă acolo. 

Chiar dacă face o muncă foarte bună ca patron, e inadmisibil să vină și să vorbească de o altă echipă la televizor. Asta înseamnă că domnul Becali a intrat în fibrilații. Vine și face diversiuni, cum a făcut și înainte. Înseamnă că ii e frică de noi!

Cum să critici un jucător cum e Coman? E golgeterul la loturile naționalei. Așa distrugi jucătorii. Continuă să strice tot. Să nu uite că a pierdut 3 campionate! CFR e acum pe primul loc, îl pierde și acum.

Eu vreau să sprijinim tinerii. Ce face el, să vorbească în halul ăsta de un copil de 19 ani, să îl vinzi public... Cum vrei să joace după asta?! Acest jucător e campion al României. A luat campionatul cu Viitorul, a făcut diferența, cum o face și acum. Nu știe să îl aprecieze", a declarat Hagi la TV Digi Sport. 

Gigi Becali a replicat instant

"Dacă îl supăr cu ceva, îmi cer iertare. M-ați întrebat dacă îmi e frică de Viitorul și am zis că nu. Data viitaore o să mint, o să zic că da.

Eu am scos în evidență valoarea antrenorului. Nu vreau să îl supăr niciodată. Am spus, da, joacă cel mai bun fotbal, dar nu cred că o să ia campionatul. Dacă nu are jucători de anvergură, înseamnă că el e antrenor mare.

E nașul meu, nu pot să îl supăr. Nu mă mai cert cu el niciodată în viața mea. E ultima dată când îmi dau cu părerea despre Viitorul. Am spus că are cel mai mare antrenor pentru că joacă un fotbal foarte frumos. Asta am scos în relief. Atât am spus. Îmi pare rău dacă s-a înțeles altceva.

Ca să vadă că nu sunt supărăcios, vreau să îi arunc mănușa peste două etape. O să fie război mare, mă duc eu la echipă. Trebuia să mă lase să dorm și nu se mai întâmpla nimic. Dar acum o să îmi motivez eu echipa să bată pe Viitorul! O să vedeți!", a replicat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
davveroirl
davveroirl  •  27 Noiembrie 2018, 09:37
Postat de talpan_terminator pe 26 Noiembrie 2018, 12:16

Taci bai prostule, care il vezi pe Jiji ca unica solutie financiara a unui club... Hagi o sa vanda in strainatate. Nu ii mai vinde infractorului de Pipera, ca apoi acesta sa incerce sa fure titlul pe la TAS. De acolo a plecat toata dusmania intre Hagi si prostul de Gigi. Bisnitarul a incercat sa fure titlul si munca acelor copiii, ca sa faca el banuti de la Uefa. Culcat, cu fata la perete, mainile sus, prostule!

"culcat, cu fata la perete " buna asta...

104343947122875
Anton Pan  •  26 Noiembrie 2018, 14:16
Postat de rjka pe 26 Noiembrie 2018, 13:51

Bai becaliotilor hagi a dat tari astea mult mai mult de cât a făcut jiji pentru fotbalului românesc pai hagi produce și conduce o echipa unde fotbalistul creste într-un mod profesionist, ajunge la fcsb 2003 SRL și cine ai distruge ..? Jiji bine-nțeles dacă va-ți pricepe la fotbal ăștia care al criticati pe hagi ați vedea cu ce se mănâncă fenomenul asta ., dar voi ați crescut in era jiji doar cu ***, valize, dosare penali ,și can can .!, deci voi sunteți susținători de finanțator becalioti pe numele vostru mic .!

rjka ordonanta kaki a oribilei mosteniri sovietice CSA=Cazarma Stalinista a Armatei, continua sa fie plantonul smenarilor in uniforma care viseaza din nou la banii din fotbal, dupa ce au jefuit clubul Steaua in perioada 1990+1998, l+au adus in pragul falimentului si au facilotat preluarea lui de prieteneul lor Jiji. Zevzecii din ciurda peluza sud viseaza la revenirea timpurilor glorioase ale ocupatiei sovietice, cu echipe artificiale de fotbal ale armatei, militiei si securitatii si fotbal jucat in garnizoane militare. Natangii nu inteleg ca nu se mai poate asta intr-o tara membra UE!!!

rjka
rjka  •  26 Noiembrie 2018, 13:51

Bai becaliotilor hagi a dat tari astea mult mai mult de cât a făcut jiji pentru fotbalului românesc pai hagi produce și conduce o echipa unde fotbalistul creste într-un mod profesionist, ajunge la fcsb 2003 SRL și cine ai distruge ..? Jiji bine-nțeles dacă va-ți pricepe la fotbal ăștia care al criticati pe hagi ați vedea cu ce se mănâncă fenomenul asta ., dar voi ați crescut in era jiji doar cu ***, valize, dosare penali ,și can can .!, deci voi sunteți susținători de finanțator becalioti pe numele vostru mic .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează