FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ce spune Gică Hagi despre transferul lui Ianis Hagi: „Atunci vom lua decizia”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 18:24

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul, a vorbit despre fiul său, mijlocașul Ianis Hagi, 20 de ani, și despre transferul acestuia.

GSP a scris azi că Ianis Hagi are pe masă oferte de la FC Sevilla și Valencia, două echipe importante, cu tradiție, din La Liga (Detalii AICI). Gică Hagi a anunțat că decizia privind transferul se va lua în această lună.

„Am văzut ce se scrie, ce se vorbește despre Ianis. Este logic și normal. E clar că e curtat. Noi ascultăm, vedem și decidem unde vom merge. Se vorbește în piață de el. Unii mai concret, alții doar tatonează.

Olanda sau Belgia sunt țări foarte bune pentru Ianis. Încă nu am luat decizia. O vom lua în această lună. Dacă nu ne convine, mai așteptăm”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

10 goluri are Ianis Hagi în Liga 1, în 29 de meciuri

3.500.000 €este cota de piață a lui Ianis, conform siteului transfermarkt.de

Vezi și:

Ar face față Ianis Hagi în Spania? Analiză punct cu punct: de la miza europeană, la concurența aprinsă pe postul de mijlocașAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  02 Mai 2019, 20:59

Probabil ca este in atentia lui Ajax!Asa se explica si prezenta lui Ogararu la Viitorul!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Mai 2019, 20:37

Ianis Hagi e de minim 11 milioane de euro ! SI pentru ca poarta numele de Hagi valoarea lui e de 20 de milioane de euro la orice echipa e dat afara ! Lasa vanzarea Gica pana dupa Europeanul de Tineret !

luker
luker  •  02 Mai 2019, 20:34

Tzeapa dobrogeana. Spuneti in “piata” ca se pacalesc astia cu romani intr-o veselie. Nu mai incurajati specula. Ne facem de ras cu fotbalistii astia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează