FOTBAL  »  Superliga  »  AVERTISMENT

Avertismentul lui Gică Hagi: „Dacă nu facem asta, ne ducem mai jos! O să fim în groapă”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 20:34 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 21:50

Gică Hagi a vorbit despre problemele fotbaliștilor români și a tras un semnal de alarmă.

Manager tehnic la Farul, Gică Hagi spune că fotbaliștii români trebuie să fie capabali să facă ambele faze și că jucătorii trebuie să fie încurajați să aibă încredere în ei.

Primul pas făcut în spate de FIFA și Qatar! Anunț de ultimă oră la Campionatul Mondial
FIFA
Primul pas făcut în spate de FIFA și Qatar! Anunț de ultimă oră la Campionatul Mondial

Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii români

„Fotbalul are două faze, atac și apărare. Te aperi și după aceea ataci. Sau ataci și te aperi. Dar trebuie să facem ambele faze. 

Dacă nu facem ambele faze, cu siguranță suntem în groapă. Ne ducem mai jos! Dacă nu avem capacitatea de a-i face să aibă încredere și dacă nu le spunem că pot, o să avem o mare problemă în viitor.

Trebuie un proiect de succes. Succesul ne schimbă. Altfel nu văd. Dacă nu, îl luăm pe NU în brațe”, a spus Gică Hagi la emisiunea „DigiSport Special”.

La Farul trebuie să creăm o echipă puternică, o forță. Trebuie să avem o echipă care să câștige campionatul. Ne trebuie acționari, trebuie să terminăm extinderea academiei. Va fi cea mai frumoasă de aici. Ne putem compara cu cei din Europa. Avem un plan, avem proiecțiile făcute. Va veni totul. În 2025, putem spune că ne batem la campionat. Acum, obiectivul e să intrăm în play-off 

- Gică Hagi

VIDEO Gică Hagi: „Aștept să vină acționarii și atunci vom fi puternici!”

Citește și: 

Teoria conspirației la Campionatul Mondial » Fanii Argentinei au găsit un motiv incredibil pentru înfrângerea cu Arabia Saudită

„Mondial rușinos!” » Interviu cu CTP despre controversele din Qatar: „E scandalos, dezgustător!” + „Infantino vorbește ca un interlop”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
Dobermannul
Dobermannul  •  25 Noiembrie 2022, 18:34

Vorbe? Nu fapte. Intre 1990-2000 Romania s-a calificat de trei ori la rand (1990, 1994, 1998) la turneele finale a campionatului mondial unde marcatori au fost Lacatus (2), Balint (2), Răducioiu (4), Hagi (3), I. Dumitrescu (2), Dan Petrescu (2), Moldovan (2), A. Ilie. De la ce echipe erau atunci acei jucatori?De la echpe pe care acum le-am distrus. Atunci in 1994 am ajuns in sferturile de finala ocupand in final locul 6 pe natiuni. Atunci eliminam cu 3-2 Argentina in optimi si pierdeam in sferuri de la Suedia dupa 120 minute la penaltiuri. Acum cu Burleanu la FRF si cooperativa de la Cluj scoasa camiona cu arbitri ne bate Muntenegru cu 5-0 si ne laudam ca am iesit din grupele celei de a trei ligi europene proaspat infiintata drept consolare pentru luzari.

Dobermannul
Dobermannul  •  25 Noiembrie 2022, 17:56
Postat de ionescugeorge77 pe 25 Noiembrie 2022, 15:12

Avertismentul meu pentru GH ...esti prost de bubui ...dar esti sustinut de oameni legati la ochi care merg cu tine pana la moarte ...cand o sa fi aruncat la lada de gunoi a istoriei fotbalului o sa isi revina si nationala Romaniei ...atunci vom fi campioni mondiali ...

Gheorge Hagi din pacate pentru tine nu va fi aruncat la gropa de gunoi a istoriei atata timp cat va exista fotbal.

istet10
istet10  •  25 Noiembrie 2022, 15:51
Postat de Dobermannul pe 25 Noiembrie 2022, 09:06

Sunt multi competenti aici. Sunt competenti la distrugere.

Vorbe. Doar vorbe. Arata unul care iti e pe plac.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează