FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Gică Hagi dezvăluie marea greșeală din cariera de antrenor: „Am crezut în oameni și ei m-au lăsat” » Dezvăluiri despre Gigi Becali și FCSB: „Cineva a stricat totul”

Gică Hagi și Gigi Becali a colaborat puțin la FCSB +49   FOTO
Gică Hagi și Gigi Becali a colaborat puțin la FCSB

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 07:42 / Actualizat luni, 10 august 2020 08:55

Gică Hagi (55 de ani), care a renunțat recent la funcția de antrenor al echipei Viitorul, a vorbit despre două momente importante din cariera sa: când a acceptat funcția de selecționer al României și când a preluat-o pe FCSB.

În 2001, după retragere, Gică Hagi a fost numit selecționer, fiind la prima experiență ca antrenor. A rezistat doar două meciuri, plecând după barajul pierdut cu Slovenia, din preliminariile CM 2002. 

„Viaţa e făcută din decizii şi la început am luat două sau trei decizii care n-au fost bune. Prima a fost cu lotul naţional.  Cea mai mare greșeală! Pentru că am crezut în oameni, am gândit şi inima şi m-au lăsat. Nu publicul! Nu zic cine. Toţi care mi-au promis că mă sprijină m-au lăsat după două meciuri”, a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Gică Hagi: „Steaua nu a fost o greșeală”

În iunie 2007 a preluat-o pe FCSB, dar în finalul lunii septembrie a plecat.Acum, Hagi recunoaște că finul Gigi Becali i-a cerut iertare pentru conflictul creat de aventura „Regelui” la echipa roș-albastră.

„Steaua nu a fost o greșeală pentru că acolo a încercat cineva să speculeze ceva. Dar acolo au stricat ei, voluntar. Un grup a stricat tot ce se putea construi frumos. A fost stricat pentru că acolo am avut succes. În două luni am dus echipa în UEFA Champions League, mi-am îndeplinit obiectivul. Nu conta ce faci, trebuia să faci performanță.

Doar în timp puteai să joci fotbalul meu, nu puteam să fac în două luni minuni. Fiecare antrenor are viziunea lui. Ca să implementezi un lucru ai nevoie de timp şi de tineri talentaţi. Eu aveam clar în minte ce să fac, dar, din păcate, cineva a stricat totul!  Mi-a făcut un bine. Am venit aici (n.r la Viitorul) şi am produs singur ce trebuia să fac. 

Ce puteam să fac? Mi-au promis marea cu sarea şi au uitat totul după. Tot aşa a fost. Am fost lăsat după o lună. Hagi creează presiune. E foarte greu să lucrezi cu mine. Aşa am auzit! Nu e uşor. Trebuie să devii cel mai bun. Gigi v-a spus vouă (n.r. că regretă numirea lui Hagi). În timp găsești răspunsurile, iar răspunsul l-am găsit când el mi-a cerut scuze. Contează, dar aia nu se uită niciodată!”, a adăugat Hagi.

Hagi și-a dat demisia de la Viitorul! Anunțul oficial al clubului

Citește mai multe știri despre Gică Hagi:

De ce l-a adus Hagi pe Ruben de la Barrera la Viitorul și cine are ultimul cuvânt la echipă: „Mi se pare normal”

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunțat la banca Viitorului: „Voi reveni doar cu o condiție”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
0005
0005  •  11 August 2020, 08:58

Bun, deci la Nationala timp de 5 luni n-a avut timpul necesar sa-si impuna jocul, de Galatasaray nu vorbeste... Acolo intr-un an de zile tot n-a avut timp sa-si impuna stilul de joc... A doua oara la fel, intr-un an si jumatate... Hai sa vorbim sa n-adormim... Faptul ca Vitorul a luat Campionatul a fost un accident placut. Dupa s-a vazut in Europa valoarea echipei... Sa fim seriosi, ca jucator, a fost bun, ca antrenor... mai lasa de dorit...

1948forever
1948forever  •  10 August 2020, 09:59
Postat de Geani Muraru pe 10 August 2020, 09:32

Lasa ca s-au impacat pe teren in meciul omeniei

te referi la dinamo-viitorul? da mare impacare ce a fost acolo

131624217670160
Geani Muraru  •  10 August 2020, 09:32

Lasa ca s-au impacat pe teren in meciul omeniei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează