FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

VIDEO „Dați-i bani, tată! Plătiți-o!” » Hagi, alt discurs furtunos și un mesaj către clasa politică: „Am văzut că România e bogată... Energie, zăcăminte, toate!”

Gheorghe Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com
Gheorghe Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de , - Publicat marti, 06 februarie 2024 16:58 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 13:04

Gheorghe Hagi a fost în formă maximă la conferința de presă ce a urmat egalului cu FCSB din Superligă (1-1). Dincolo de nemulțumirile legate de arbitraj, exprimate vocal în fața jurnaliștilor, managerul campioanei Farul a atins și alte subiecte, majoritatea legate de investițiile din sportul românesc.

Hagi a făcut din nou referire la mai vechile sale nemulțumiri, legate de atenția și resursele de care beneficiază sportul în România. „Regele” a transmis un mesaj țintit către clasa politică: „Să găsească soluții la nivel național pentru sport!”.

Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”
FCSB - FARUL 1-1
Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”

Gică Hagi, discurs plin de patos: „De 20 de ani se spune că sportul nu e prioritar în România! Am acceptat cu toții...”

Cei care conduc România trebuie să găsească soluții la nivel național pentru fotbalul românesc, pentru sportul românesc! 

M-ați încălzit acum... Cei de la rugby, săracii, ce să zică? Cei de la handbal ce să zică? Apoi veniți voi și spuneți: «De ce se întâmplă asta? De ce nu mai pot ai noștri?».

Cum să nu poată? Dar ei când citesc, când văd că toți în jur spun «Nu se poate, nu putem, nu avem, nu e prioritar... » De 20 de ani se spune că sportul nu e prioritar în România! WOW! Și am acceptat cu toții. OK, atunci suferim! Atunci, suntem mici! 

Am ajuns să fim mici, nu mai contăm. Iar generația noastră niciodată nu s-a simțit mică!

Generația noastră a dus România acolo unde trebuia! Dar ăștia care sunt acum ne-au adus din nou unde trebuie și ne-au dat speranță, tată! Felicitări încă o dată lui Edi! Copiii ăștia-s foarte buni”, a spus Hagi, referindu-se la generația care a adus calificarea la EURO 2024

Hagi, ferm pe poziții: „Am văzut că România e bogată. Energie, zăcăminte, toate!”

Hagi a continuat în aceeași notă: 

„Dar trebuie să ai bani să-i plătești, de aceea am dat exemplul Cristinei (n.r. - Neagu). Când vorbești de Messi, jos pălăria! (n.r. - gesticulează și face o plecăciune). Ce câștigă ea e nimic! Ea trebuia să câștige milioane! Dacă era în altă țară, trebuia să câștige milioane, sunt sigur!

Și am văzut că la un moment dat era blamată, râdeam de ea. Săraca... Și ea ne-a făcut România cunoscută în lume. Cea mai bună din lume, Messi! 

Dați-i bani, tată, plătiți-o! Că am văzut că România e bogată, că sunt la bani... Energie, zăcăminte, toate! Câte sunt! Din când în când, vă mai zic ce văd eu. Câteodată zic bine, câteodată vă mai dau și câte una «strâmbă». Toți suntem oameni”, și-a încheiat Hagi tirada. 

România poate să iasă de unde e doar dacă investește în tineri! Să vină milionarii și să bage bani, așa cum bagă domnul Șucu, cum bagă Gigi, cum bagă domnul Rotaru la Craiova. Să bage și mai mulți bani, să aibă ambiție!

- Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

VIDEO Gheorghe Hagi, furibund când a fost întrebat de penalty-ul acordat în prelungiri cu FCSB: „Păi ce, e girafă, panteră?!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Stupoare! Vassaras s-a scos! Cine a fost găsit vinovat pentru liniile trase greșit în FCSB - Farul » Primă reacție dură: „E o mare vrăjeală” + eAD se dezice

L-a amenințat degeaba Becali? » A jucat ca Florinel Coman, dar a fost atacat dur de patronul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
uiuiui
uiuiui  •  15 Februarie 2024, 11:13

Din combinatia asta presedinte, patron, antrenor, maseur si cu o minte economica ascutita se poate chiar Presedinte. E de intrebat la AUR, daca nu il vor.

pensionarule
pensionarule  •  07 Februarie 2024, 22:17

A deschis Gica gura și ziariștii au orgasm. Pentru un licențiat de ASE mi se pare corect ce spune: patronul solicita actionarilor majorarea capitalului, dar la împărțirea profitului dividendele ajung toate în buzunar la Gica. Acum mai rămâne sa găsească prostii scuze acționarii am vrut sa zic.

chindia
chindia  •  07 Februarie 2024, 09:41

are dreptate machedonul,"Neagu ne a dus acolo unde ne e locul" adica locul 10-11-12 la mondiale sau europene.Pt asa performanta,mariti-i domle salariul,din bani publici...!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează