FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - OȚELUL 1-1

Gică Hagi i-a luat apărarea antrenorului din Superliga: „Unii râdeau de el”

Gică Hagi (59 de ani) i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu (55 de ani), după ce antrenorul Oțelului a fost criticat pentru metodele de pregătire fizică pe care le folosește. foto: Cristi Preda
Gică Hagi (59 de ani) i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu (55 de ani), după ce antrenorul Oțelului a fost criticat pentru metodele de pregătire fizică pe care le folosește. foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 12:19 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 14:19

Gică Hagi (59 de ani) i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu (55 de ani), după ce antrenorul Oțelului a fost criticat pentru metodele de pregătire fizică pe care le folosește.

Într-o perioada în care mai toate echipele din Superliga fac cantonamentele în străinătate, mare parte dintre cluburi alegând Antalya, Dorinel Munteanu a decis ca Oțelul să meargă la Vatra Dornei.

Verdict în cazul lui Siyabonga Ngezana » Ce se întâmplă cu stoperul sud-african
FCSB - FC BOTOȘANI
Verdict în cazul lui Siyabonga Ngezana » Ce se întâmplă cu stoperul sud-african

Decizia luată de Dorinel a fost criticată de mai mulți oameni din fotbal, care consideră că metodele antrenorului sunt „învechite”.

La finalul meciului Farul - Oțelul, scor 1-1, în runda #27 din Superliga, Gică Hagi i-a luat apărarea fostului coleg din naționala României, spunând că echipa „neamțului” are o pregătire fizică ireproșabilă.

Gică Hagi îl apără pe Dorinel Munteanu: „Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune”

„Ai nevoie de creativitate, să fii disponibil la efort, să fii iute la cap şi la picioare. Reactiv, cum a fost Galaţiul. Şi râdeaţi. Unii râdeau de Dorinel (n.r. - arată cu degetul la obraz).

Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun. Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa. 

Noi chiar ştim. Chiar ne pricepem. Că mulţi vorbesc, puţini se pricep. Puţini cunosc nivelul ăla european, dar le înghiţim, le luăm cu noi, vedem ce-om face. Mai facem un meci de adio, ca babele, ca moşii, ce dracului...Când o să mai facem şi noi ceva pe afară? Să vedem dacă mai pot. O să demonstrez iar, să vedeţi ce arăt. Că noi avem ambiţie. D-aia am ajuns departe.

Toţi jucătorii din Superligă sunt talentaţi. Toţi. Dar de aici până să fii valoros, să faci performanţă, diferenţa o face ambiţia. Zi de zi. Să facă mai mult, să nu se sature. Asta face diferenţa. Nu vorbe. Pe teren”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului.

VIDEO. Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la meciul cu Dinamo: „Dumi a impresionat o țară întreagă”

Citește și:

Mai țineți minte această poză? » Cum arată acum Mario Balotelli
TRANSFORMARE
Mai țineți minte această poză? » Cum arată acum Mario Balotelli
Verdictul dur al lui Viorel Moldovan: „Campioana nu trebuie să piardă mai mult de atât”
POLI IAȘI - RAPID 3-1
Verdictul dur al lui Viorel Moldovan: „Campioana nu trebuie să piardă mai mult de atât”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Sableur
Sableur  •  25 Februarie 2024, 15:57

Domnule Hagi, Aș putea să-ți zic Gică, ne-am cunoscut, am vorbit mult, multe ( despre fotbal, evident, cine se poate lăuda că a vorbit cu tine depre altceva?)... Așadar, dragă Domnule Hagi, Ai 100% dreptate, așa este, dar, cine sunt cei care-și dau cu părerea, ai văzut? Se mai strecoară și câte unul care chiar știe, care a mușcat și mâncat iarba, care a simțit crampoane pe mușchi sau pe glezne, în rest, cei mai mulți, când tu și alții din acea generație "mușcați" iarba, tocați zăpadă pe la Forban sau Gâlma și Săftica, ei cereau a doua sticlă de "Săniuța", acum , vedete la gsp... Ignoră-i Domnule Hagi, ignoră-i pe acești "specialiști " în nimic! RESPECT!

luker
luker  •  25 Februarie 2024, 14:25

Cat se lauda si asta, de parca au castigat vreo cupa mondiala, sau campionat european. Da, se juca mai bine, ne calificam la campionate, insa nu usor, faceam meciuri meorabile ca sa ne calificam, si cateodata ne scotea Bulgaria sau Ungaria, sau Slovenia. Hai sa fim realisti, nu am dominat fotbalul niciodata si nici nu o sa il dominam vreodata cu alde tantalaii astia la butoane. Se vaita de la o saptamana la alta. Scandaluri, si meciuri pierdute la greu prin Europa. Sunt toti o apa si un pamant la fotball. Nu e nimeni nimic, deocamadata. Om vedea in viitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează