FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

„Regele” Hagi, plecăciune în fața elevilor de la Farul: „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar s-au autodepășit!”

Farul a învins-o clar pe FCSB, scor 3-1. Gică Hagi (57 de ani) a fost entuziasmat de prestația elevilor lui, despre care spune că s-au autodepășit. +36   FOTO
Farul a învins-o clar pe FCSB, scor 3-1. Gică Hagi (57 de ani) a fost entuziasmat de prestația elevilor lui, despre care spune că s-au autodepășit.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 00:40 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 00:47

Farul a învins-o clar pe FCSB, scor 3-1. Gică Hagi (57 de ani) a fost entuziasmat de prestația elevilor lui, despre care spune că s-au autodepășit. 

Dumitru Dragomir râde de doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”
Farul - FCSB 3-1
Dumitru Dragomir râde de doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”

Gică Hagi, după Farul - FCSB 3-1

„Jucăm cu echipe din Europa, era o provocare importantă. Dovedim că suntem pe un drum bun, lucrurile sunt bune. Ultimul punct din formula mea de succes înseamnă mentalitatea. Să crezi în ce faci și să ai curaj! Asta încerc să aduc în acest grup extraordinar.

Meciul a fost dificil din toate punctele de vedere. Steaua e o echipă mult mai tehnică decât CFR Cluj, atacă mult mai bine profunzime. Sistemul pe care l-am folosit, schimbările de după pauză, au fost bune.

Jucătorii mei s-au depășit astăzi. Important e să crezi în tine! În două luni am făcut multe schimbări la echipă, a trebuit să vindem, am adus alți jucători. Nu are rost să spunem vorbe mari. Călătoria e bună, iar noi arătăm bine! Vestiarul e foarte bun, ne înțelegem bine. Trebuie să fii convins de ce faci, să crezi în ce faci”, a spus Gică Hagi, la Orange Sport. 

Gică Hagi, laude pentru Alibec și Louis Munteanu

„Eu cred în fotbaliștii mei! Alibec și Louis Munteanu sunt foarte talentați. Sunt nouari diferiți. Nu știu ce le fac acolo, ce i-au făcut lui Louis la Fiorentina, dar vin foarte concentrați, foarte disciplinați, foarte bine dezvoltați din punct de vedere mental și fizic.

E total diferit să lucrezi și să trăiești afară, să vezi cu ce se mănâncă, ce înseamnă să fii profesionist. Acolo e concurență foarte mare, sunt jucători din toată lumea. Iar românilor li se dau mai puține șanse. Noi nu avem performanțe mari, nu avem o cotă bună”, a comentat Hagi. 

Kevin Doukoure mi-a plăcut. M-am uitat 5 minute pe un rezumat, apoi am așteptat și alte opinii. Dacă îmi place, știu ce vreau, ce post caut. El e unul dintre jucătorii foarte buni în poziția de optar
- Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO Constantin Grameni: „Muncim din greu aici! Vrem să rămânem neînvinși și după meciul cu CSU Craiova”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

NEWS ALERT Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

EXCLUSIV / VIDEO Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează