FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-0

Remiza cu CFR i-a amintit lui Hagi de toate greutățile: „Nu avem bani, e greu pentru noi” + fotbalistul luat în vizor: „Câteodată se uită după altele”

Farul Constanța și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-off-ului din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani) nu a fost mulțumit de evoluția compartimentului ofensiv. +15   FOTO
Farul Constanța și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-off-ului din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani) nu a fost mulțumit de evoluția compartimentului ofensiv.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 23:12 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 23:50

Farul Constanța și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-off-ului din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani) nu a fost mulțumit de evoluția compartimentului ofensiv. 

Farul a obținut primul punct în actualul play-off, dar Gică Hagi vrea mai mult. „Regele” spune că obiectivul pe care îl dorește, cucerirea de trofee, este imposibil fără un buget pe măsură. 

Edi Iordănescu a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel: 3 debutanți
Selecție
Edi Iordănescu a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel: 3 debutanți

Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 0-0

„Un meci greu, dificil, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun. Noi nu am fost foarte inspirați în atac. Am pierdut multe mingi, s-a jucat mult individual. Am avut totuși câteva ocazii. Fotbalul așa e câteodată. Două echipe care au atacat, dar nu au marcat. Mai mult ei au avut mingi periculoase. Noi nu am știut să combinăm, să dezvoltăm în zonele libere. Ne-am apărat bine, dar în atac nu.

Dacă joci cu CFR și nu te duci pe jocul ăsta mai direct, e greu. Am pregătit meciul bine, am avut statură, jucători puternici la fazele fixe. Un meci deschis, dar nu s-a marcat. Un rezultat care nu ne ajută nici pe noi, nici pe el.

Pe noi nu ne interesa un punct. Vrem mereu cele 3 puncte, să avem o mentalitate de învingători. Vrem să construim ceva, dar e greu. Am văzut în seara asta că lucrurile nu sunt ușoare. Vom vedea!”, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport. 

„Noi am jucat până acum cu cele mai bune echipe din play-off și le-am făcut față. Noi suntem în primul an. Ăsta e adevărul. Îmi doresc multe, dar adevărul e că am nevoie de timp pentru a construi o echipă puternică, una care să câștige. Deocamdată e greu. 

Nici nu avem bani, nu suntem printre echipele bogate. Avem zero bani de transferuri, jucători pe care îi prindem și noi cum îi prindem. În contextul acesta nu m-am plâns, chiar dacă au lipsit unii jucătorii. Am avut jucători din 2002 și 2004 cu CFR, FCSB și Craiova. Am arătat că putem să facem față”, a continuat „Regele”.

Gică Hagi, nemulțumit de atacanți

„Eu nu vorbesc despre un jucător sau despre celălalt. Echipa câștigă, prin joc colectiv. Noi nu am făcut la nivelul nostru cel mai bun. E o problemă asta. Sperăm să o rezolvăm și noi. Atacanții pierd prea ușor baloanele! Prea ușor.

Câteodată, atacanții noștri trebuie să facă diferența în astfel de meciuri. Dar când pierzi mingi ca în seara asta, e greu. Jefte a făcut câte ceva, dar uneori se uită la meci, alteori după altele”, a comentat Hagi.

Nu sunteți atât de mulți care vorbiți despre cine merită la națională? Ar fi culmea să mai zic și eu ceva. Acum am o pauză, merg să îmi văd băiatul, pe care nu l-am mai văzut de când s-a operat. Am o săptămână pentru mine
- Gică Hagi

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1, după Farul - CFR Cluj 0-0

Cu remiza de astăzi, CFR ajunge la 42 de puncte. Are un avans de 8 lungimi față de FCSB, principala urmăritoare având însă un meci mai puțin disputat. Farul este pe 5, cu 25 de puncte. Runda viitoare, campioana primește vizita lui FC Argeș, iar Farul se deplasează la Voluntari.

VIDEO Dan Petrescu, uimit de sancțiunile primite de Chelsea: „Ce vină are clubul?”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

MM Stoica a izbucnit, în direct la TV: „E o mizerie ce se întâmplă în Liga 1. Să răspundă penal!”

Echipa lui se destramă: „M-am săturat! Vin toate problemele buluc peste noi”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Martie 2022, 03:41

parca de aia ai academia, nea dzica! gata proiectul "crestem campioni"? acu` nu avem bani de aia deja crescuti de altii?acu` 3 ani ziceai ca ti-a luat becali un deget cand i-ai vandut jucatori, ca ai 1000 de jucatori in academie! unde sunt azi?

freddy
freddy  •  20 Martie 2022, 10:43

Meșterul Manole. El construiește... Dacă ar fi construit un spital pentru copii ar fi fost pomenit 3 generații cu stimă și respect. Bravo Gică. Ai ajuns măcar la roșu cu construcția ta?

klauz
klauz  •  20 Martie 2022, 09:23
Postat de Johny English pe 20 Martie 2022, 08:59

Respect Gica Hagi Regele fotbalului romanesc!

Pacaliciul fotbalului romanesc, mangafaua nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează