FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi ia în calcul o schimbare importantă la Farul: „Poate fi o soluție, dar încă nu am decis”

Gică Hagi (56 de ani) a prefațat meciul pe care Farul îl va juca sâmbătă la Arad, în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1.
Gică Hagi (56 de ani) a prefațat meciul pe care Farul îl va juca sâmbătă la Arad, în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 19:19 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 19:19

Gică Hagi (56 de ani) a prefațat meciul pe care Farul îl va disputa în compania celor de la UTA, în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1. 

  • Farul - UTA se joacă sâmbătă, de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro

„E încă un meci acasă, cu un adversar foarte bun, foarte bine organizat, care pierde foarte greu. Sperăm să facem jocul nostru, să dominăm, să ne impunem, să marcăm goluri. Ne dorim victoria, trei puncte acasă sunt importante. 

Deja începe returul de campionat unde în fiecare săptămână rămâne un meci în minus. Deci orice meci e important, trebuie să fim pragmatici, să jucăm la puncte, la rezultat, bineînţeles păstrând principiile noastre şi să încercăm să avem cât mai multe victorii, mai multe ca în tur. 

În atac trebuie să facem mai multe, trebuie să marcăm mai multe goluri, mijlocaşii şi atacanţii să aducă un aport mai bun ca să putem să câştigăm meciurile”, a spus Gică Hagi, în deschiderea conferinței de presă care prefațează meciul cu UTA. 

Gică Hagi ia în calcul o inovație tactică la Farul

Farul are doi atacanți cu randament bun în actuala stagiune, pe Jefte Betancor și pe Adrian Petre. Cel din urmă a început o singură dată din postura de titular, chiar în prima rundă a sezonului, cu UTA. A reușit să înscrie de 5 ori venind de pe banca de rezerve.

14din cele 18 goluri marcate de Farul în acest sezon poartă semnătura lui Jefte (9) și Petre (5)

Întrebat dacă i-ar putea folosi pe Jefte și Petre în același timp, „Regele” a spus: „Poate fi o soluţie, sunt în formă, dar nu am decis încă cu cine vom juca, vom vedea. Sperăm ca cei de lângă ei să vină să ne ajute mai mult. Ei să îşi păstreze linia foarte bună pe care o au şi să marcheze goluri, iar ceilalţi să aducă de multe ori mingea în careu”.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

La 34 de ani a refuzat oferta de la FCSB și acum explică de ce

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  19 Noiembrie 2021, 20:36

Fotbalului ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează