FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-2

Fotbalistul remarcat de Hagi în FC Argeș - Farul: „A demonstrat-o de la 17 ani!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 19:48 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 20:07

Farul s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-0. Gică Hagi (57 de ani), antrenorul dobrogenilor, speră ca formația lui să lege victoriile în play-off.

Gică Hagi a schimbat liniile inspirat în minutul 61. A înlocuit cei 3 oameni din ofensivă, iar Adi Petre, proaspăt intrat, a marcat golul de 2-0 la prima atingere. „Regele” și-a felicitat elevii.

Mirel Rădoi, atacat de omul-record al naționalei: „Am și eu câțiva ani de antrenorat. Nu e posibil așa ceva!”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi, atacat de omul-record al naționalei: „Am și eu câțiva ani de antrenorat. Nu e posibil așa ceva!”

Gică Hagi, după FC Argeș - Farul 0-2

„Un meci bun, împotriva unui adversar greu. Din păcate, suferim la ritm. De la 0 grade am trecut repede la 20 de grade. Cred că am făcut un meci bun, atât ofensiv, cât și defensiv. Astăzi am marcat, în rest suntem tot noi, încercăm să ne impunem principiile.

Am zis să trebuie să dau spațiu tuturor. Încercăm să îi vedem pe toți jucătorii. Câteodată ne iese, altădată nu. Adi Petre e un nouar care simte golul, a demonstrat-o de la 17 ani. Din punct de vedere fizic este mai bine. Gabi Iancu și Nedelcu încă nu au ritm de joc, îi așteptăm și pe ei.

Sperăm să mergem dintr-o victorie în altă. Am arătat că ne putem lupta cu orice adversar. Le-am transmis că putem câștiga împotriva oricui! Obiectivul nostru numărul 1, ca mentalitate, este să câștigăm fiecare meci. Asta vrem să facem aici”, a spus Gică Hagi, la Orange Sport.

Clasamentul din play-off, după FC Argeș - Farul 0-2

Farul a obținut prima victorie din play-off și acumulează 28 de puncte. Este pe locul 5, la 5 lungimi de CS Universitatea Craiova, formația care închide podiumul. FC Argeș rămâne ultima, cu înfrângeri pe linie și un golaveraj modest, 2-10.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO Jucătorul lui CFR Cluj pe care Dan Petrescu îl consideră persecutat de arbitri: „E rugby ce îi fac adversarii, nu fotbal! Am și uitat cum e să avem penalty”

Cristian Săpunaru, despre VAR: „Vai de mine! În Giulești va fi nevoie de jandarmi să păzească televizorul”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează