FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi, pus în gardă: „Ei au făcut egal unde noi am luat 0-4!”

Gică Hagi, antrenor Farul
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 19:27 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 21:36

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, este precaut înainte de meciul cu FC Argeș din etapa 25 de campionat, programat duminică, 12 februarie, de la ora 17:00.

Farul, liderul Superligii, merge la Pitești pentru un duel cu echipa de pe locul 13, FC Argeș, formație care n-a mai câștigat în campionat de pe 30 octombrie 2022.

Chiar și așa, Gică Hagi își pune elevii în gardă. Discursul „Regelui” de la conferința de presă premergătoare meciului a fost marcat de precauție.

Cine e mai iubită? Sondaj de amploare în Marca: peste 120.000 de oameni au votat între Steaua București și CFR Cluj
SONDAJ
Cine e mai iubită? Sondaj de amploare în Marca: peste 120.000 de oameni au votat între Steaua București și CFR Cluj

Gică Hagi, pus în gardă înainte de FC Argeș - Farul: „Ei au făcut egal unde noi am luat 0-4!”

„La orice meci trebuie să demonstrezi că ești mai bun decât adversarul. Este o deplasare în care întotdeauna am avut probleme. Mergem să încercăm să luăm cele 3 puncte.

Am analizat foarte bine adversarul, sperăm să facem ambele faze mai bine decât el și să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Sper ca echipa să fie la fel de ambițioasă ca până acum.

Pentru mine nu există ca noi să fim favoriți. Trebuie să fim aceiași, să demonstrăm pe teren, să arătăm foarte bine acolo, să fim concentrați și determinați, cu atitudine foarte bună.

Au schimbat mulți jucători, încearcă să-și găsească relațiile de joc. Au un antrenor ambițios, care vrea să câștige, este o echipă rănită dintr-un oraș cu tradiție, cu istorie fotbalistică în spate, unde e greu să câștigi.

Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar tot ne gândim la cele 3 puncte”, a precizat Hagi, care în finalul conferinței s-a referit la rezultatele celor două echipe la Sibiu, contra lui Hermannstadt:

Argeșul a făcut egal în deplasarea unde noi am luat 4-0”.

Pe 4 februarie, FC Argeș a remizat la Sibiu, 1-1 cu Hermannstadt. Anteror, pe 10 decembrie, sibienii o învinseseră pe Farul cu un neverosimil 4-0.

Am toți jucătorii la dispoziție. Până acum unii au stat suspendați, alții cu mici probleme de sănătate, dar acum îi am pe toți la dispoziție. 

- Gică Hagi, antrenor Farul

Mai multe știri din Superligă: 

Surpriză! Cine a intrat în poarta Craiovei după plecarea lui Arlauskis + două noutăți în echipa lui Neagoe pentru derby-ul cu CFR Cluj

Absență importantă pentru FCSB la Voluntari: nevoit să plece astăzi din țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
DMA87
DMA87  •  11 Februarie 2023, 22:35

Pe mine m-a convins Hagi prin comparația asta cu ce-au facut cele două echipe cu Sibiul în deplasare. Nici nu are rost să se mai joace meciul de mâine, ca Argeșu' e mare favorită. Lol :))

DMA87
DMA87  •  11 Februarie 2023, 22:32
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Februarie 2023, 19:54

...va bate Argesul de va suna apa in cap ...

Bună glumă! :)))

johny2003
johny2003  •  11 Februarie 2023, 22:27
Postat de ortega pe 11 Februarie 2023, 21:14

Motivația să fie bine , să fie și Iannis se recuperează bine , și noi avem spirit și ei au spirit și fcsb e o ehipă care și Rapidul emite pretenții , chiar dacă a pierdut , și noi trebuie să avem spirit ofensiv și Kira e bine , face bine , e regizoare , ca Mitică Dragomir , care e bine , nu l-a prins cutremurul din Turcia , și ei nu sunt bine , e tragedie dar e bine ...

Esti bine?! Ca te cam bilbai...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează