FOTBAL  »  Superliga  »  VIIITORUL - DUNĂREA 0-1

Gică Hagi, ferm după eșecul cu Dunărea Călărași: "Când nu vezi poarta e greu!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 20:29

Gică Hagi e răbdător cu elevii lui după eșecul din partida cu Dunărea Călărași, scor 0-1.

"Am pierdut acasă cu o nou promovată. Același lucru care s-a întâmplat cu Racing Luxemburg, am ratat prea mult. În atac nu sunt limpezi, nu au soluții. Când nu vezi poarta e greu. Nu avem realizări în ultimele 30 de metri, până acolo ducem excelent mingea. Trebuie să strângem rândurile. Nu avem timp să ne lamentăm, chiar dacă e un moment dificil pentru noi. Nu ne așteptam să pierdem.

Jucăm la 3 zile, acordăm șanse tuturor jucătorilor. Nu știu dacă deciziile luate au fost bune, dar am încercat. Nu am putut să marcăm. Va fi un an greu. Totul în fotbal e greu.

Nu contează că adversarii s-au apărat. Fiecare echipă are tactica ei. Noi trebuia să ne vedem de jocul nostru", a declarat Hagi pentru Look TV.

Vezi și: Primul jucător născut după 1 ianuarie 2002 care debutează în Liga 1 » Vezi cine sunt ceilalți fotbaliști care au reușit premiere în ultimii ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  23 Iulie 2018, 10:11

sunt sigur ca nu a fost un impediment vizibilitatea portii, ca doar le-a spus marele strateg - 'Ba, vezi-nu vezi poarta, tragi la ea!!':))

blocatu
blocatu  •  23 Iulie 2018, 04:09
Postat de laurkro pe 22 Iulie 2018, 21:54

Acum nu-l văd mare antrenor. Mai are timp. Dar sa spui că a fost jucător prost....mai bine urmărește alte sporturi ca la asta nu te pricepi. Sau ai pierdut la pariuri?, ar fi o altă explicație.

omul e faimos pentru ardoarea cu care il injura pe Hagi pe unde il prinde! nu cred ca a pierdut la pariuri, cred ca e doar prost! asa e, muica? aia cu "muica suntem neam de piatra" nu se referea la cap....

ruffus
ruffus  •  22 Iulie 2018, 22:33
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Iulie 2018, 21:44

...cel mai prost jucator al tuturor timpurilor ...a ajuns un antrenor mediocru ...

Vai de viata ta copile!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează