FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL-DINAMO 4-1

Gică Hagi, încă o conferință de presă furtunoasă! Marea nemulțumire după ce a făcut instrucție cu Dinamo: "E interzis la televizor?"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 14:52

Cu patru victorii și un egal în ultimele cinci etape, FC Viitorul și-a consolidat locul pe podiumul Ligii 1, iar managerul tehnic al constănțenilor, Gică Hagi, este nemulțumit de faptul că echipei sale nu i se acordă atenția meritată:

"Am văzut că unii spun că nu știu care echipă este cea mai în formă, dar de Viitorul nu se pomenește nimic. Cred că este interzis să vorbiți despre Viitorul la televizor. Avem o echipă care câștigă meciuri, suntem singurii care i-am bătut foarte clar pe Dinamo (n.r. 4-1), singurii care am câștigat și cu CFR.

Jucăm cu șapte jucători sub 21 de ani și batem clar pe Dinamo. Tot ce s-a întâmplat pe teren este meritul echipei, al jucătorilor, care au creat acele situații de joc și fotbalul pe care l-am jucat.

Știți cât a alergat Viitorul cu Dinamo? 120 de kilometri! Nu-i întâmplător! Dar nu spuneți despre ce fac acești copii. Îi facem reclamă Viitorului? Nu, vorbim despre altele!”.

Constănțenii speră să continue seria rezultatelor bune și la Mediaș, unde vor întâlni, miercuri, în etapa a 18-a, revelația acestui campionat, Gaz Metan.

"La Mediaș este mereu o deplasare dificilă, chiar dacă am câștigat acolo ultima oară. Va fi un meci deschis, așa cum a fost și cu Dinamo. Întâlnim o echipă în formă, care are capacitate să joace fotbal dacă o lași și marchează mult.

Am văzut meciul lor de aseară, știu că au trei suspendați, dar lotul este omogen și pot fi înlocuiți. Se vede că au făcut o muncă foarte bună toți acolo. Au un sezon foarte bun, dar sperăm ca noi să prindem o zi la fel ca cea de sâmbătă, când am jucat extraordinar, atât fizic, cât și tactic, la cel mai înalt nivel”, a spus Hagi, care nu se va putea baza pe serviciile lui Bogdan Țîru, accidentat, și Sebastian Mladen, suspendat.

Ultimul va reveni însă la partida cu FCSB, programată sâmbătă, la Pitești.

"Am luat un lot numeros, pentru că suntem o săptămână pe drumuri. După Mediaș, nu ne întoarcem la Constanța, rămânem în București. Suntem acoperiți pe posturi, cei care intră să aibă randament. Sper să fiu inspirat în alegerea formației. Sper ca la finalul săptămânii să vorbim de multe puncte luate și să fim fericiți. La meciurile acestea, foarte grele, băieții pot să arate că sunt cei mai buni. Suntem acolo sus, dar trebuie să facem puncte. În momentul de față, luăm fiecare meci în parte și vrem să ne calificăm în play-off. Apoi vom analiza, dacă vom fi tot acolo sus”, a adăugat Hagi.

"Vin meciuri în care trebuie să arătăm că ne merităm locul dinc lasament. Întâlnim o echipă bună, dar ne propunem să obținem cât mai mult. Trecem printr-o perioadă bună și un rezultat favorabil ne-ar ajuta. Mă gândesc la o victorie" Tudor Băluță, mijlocaș Viitorul 

"Ne ducem la Mediaș cu gândul la cele trei puncte. Întâlnim o echipă aflată în locuri de play-off și vrem să obținem un rezultat bun. Are jucători de calitate, dar nu mi-e frică de niciun atacant din Liga 1" Virgil Ghiță, fundaș Viitorul 

Citește și:

Gică Hagi a analizat grupa din preliminariile pentru EURO 2020: "Luați istoria și vedeți!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
zidane92
zidane92  •  03 Decembrie 2018, 21:09

Punctul nevralgic e defensiva faza tip : centrare Mediaș, Sorescu alunecă, popovici da pe lângă, și Intr un careu cu 3 medieșeni și 9 dinamoviști mingea ajunge la fofana iar penedo scoate greu in bara, nici la juniorii u15 fundașii nu joacă așa catastrofal că la noi de la marcaj prost, ieșire greșită la offsaid, plasament prost zici că sunt 4 cetățeni aleși aleatoriu înainte de joc din tribună stadionului dinamo și trimiși că fundași la Dinamo! Eu nu am văzut din 98 de când urmăresc o echipa în liga 1 cu o linie de 4 apărători așa slabă , au mai fost atrocități in defensivă la noi ba da că acuma toți zob eu nu am văzut!pai katsikas e vreodată moți, Radu Stefan, Tamaș sau mevjla???

zidane92
zidane92  •  03 Decembrie 2018, 21:04

De antrenor? Teja, Ciobotariu, Neagoe sau edy Iordanes cu da ăla nu vine că e stelist! Rednic e mai bun ca manager să aducă jucători să facă show la conferințe la emisiuni!!! Daca asta mă intrebai

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Decembrie 2018, 20:42
Postat de antiidioti2018 pe 03 Decembrie 2018, 17:44

Cutu cutu...!

Mai anti..., esti primul idiot care se ridica impotriva colegilor sai.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează