FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, încă o lovitură pentru FCSB: „Bradley de Nooijer pleacă doar dacă are oferte din străinătate”

Bradley de Nooijer evoluează pentru Viitorul din 2017 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Bradley de Nooijer evoluează pentru Viitorul din 2017 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 20:38

Gheorghe Hagi, antrenorul de 54 de ani de pe banca fostei campioane Viitorul, a anunțat în această seară că fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer, 21 de ani, nu va ajunge la FCSB, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali. 

Dacă în privința lui Ianis Hagi lucrurile sunt clare - acestuia fiindu-i netezit drumul spre un transfer în străinătate - Hagi senior a lămurit și situația olandezului  Bradley de Nooijer, dorit de FCSB:

„El va pleca doar dacă va avea oferte foarte bune din străinătate. Înțeleg că va rămâne la noi. Dacă pleacă, va pleca afară”, a fost poziția lui Gică Hagi, în direct la TV Digi Sport. 

Bradley de Nooijer evoluează pentru Viitorul din 2017, fiind transferat de Hagi de la gruparea olandeză FC Dordrecht. A evoluat în 53 de meciuri în Liga 1, fără să înscrie vreun gol. Olandezul e cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro. 

Vezi și: Hagi îi închide ușa în nas lui Gigi Becali: „Ianis nu merge la FCSB! Pot spune doar că va pleca afară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
icostin66
icostin66  •  12 Iunie 2019, 10:04

Ce poate sa mai spuna?! A spus-o clar si direct: *** este o trupa care devine nefrecventabila pentru tinerii fotbalisti ai Viitorului.... Chiar si cand vinzi un catel, daca esti responsabil si iubesti ceea ce faci te interesezi de statulul noilor stapani. In privinta ciobanului, Hagi este mai mult decat lamurit... Cei mai buni oameni ai lui au ajuns in ograda puscariasilor, si de atunci nu au mai progresat. Daca te referi doar la scoruri, inca o data se vede care echipa a fost mai buna in sezonul care s-a incheiat...:D...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  12 Iunie 2019, 07:33

Viitorul,in play-0ff,a pierdut toate punctele cu CFR.Cu Steaua a castigat 4.Are de spus ceva Gica?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  12 Iunie 2019, 01:24

Mama ce lovituri... Numai una si una...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close