FOTBAL  »  Superliga  »  BALONUL DE AUR

Gică Hagi își dorește ca un român să câștige Balonul de Aur: „Ar fi cea mai mare fericire”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 20:20

Gică Hagi a împlinit astăzi 54 de ani și spune că și-ar dori ca în viitor un român să-i depășească performanțele și să câștigaBalon de Aur.

"Ar fi cea mai mare fericire ca cineva să mă depăşească. Să ia cineva Balonul de Aur şi să ne mândrim cu el. Cred că va ajunge un jucător român la Barcelona sau Real Madrid.

Eu îi cresc, văd ce vine din spate. Avem fotbalişti cu personalitate, cărora le place scena şi nu se sperie. Au nevoie doar de o echipă unde să se dezvolte şi să ajungă la nivelul cel mai mare, aşa cum am ajuns şi eu", a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

Gică Hagi a fost inclus de FIFA în top 100 de fotbaliști din fotbalul mondial. Totodată, el a terminat pe locul 4 în clasamentul Balonului de Aur în 1994, la egalitate cu suedezul Tomas Brolin. Trofeul a fost câştigat de bulgarul Hristo Stoichkov, în timp ce italienii Roberto Baggio şi Paolo Maldini au completat podiumul.

Citește și:

Gică Hagi a împlinit 54 de ani! Cele două mari dorințe ale „Regelui”: „Acolo vreau să-l văd pe Ianis”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează