FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi vrea în grupele Ligii și se laudă cu un transfer: „L-am vrut și anul trecut, dar nu am putut să-l luăm”

Gică Hagi este optimist înaintea „dublei” cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. „Regele” a analizat și transferurile făcute în această vară.
Gică Hagi este optimist înaintea „dublei” cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. „Regele” a analizat și transferurile făcute în această vară.

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 09:00 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 10:32

Gică Hagi este optimist înaintea „dublei” cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. „Regele” a analizat și transferurile făcute în această vară. 

Dacă trece de Sheriff Tiraspol, Farul va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa. Gică Hagi crede că grupele Ligii Campionilor nu sunt imposibil de atins. 

Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis s-a logodit la Paris: „Asta le-am zis”
RELAȚIE
Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis s-a logodit la Paris: „Asta le-am zis”

Gică Hagi visează la grupele Ligii Campionilor

„Am făcut un an foarte bun, dar acum vorbim de campioanele din alte țări, toate echipele sunt bune. Suntem optimiști, avem speranțele noastre. 

Trebuie respectată Sheriff, chiar dacă vine din Republica Moldova. Are în ultimii doi ani rezultate foarte bune. Vom încerca să fim noi, să avem intensitate și să ne impunem. Să avem principiile noastre.

Încercăm să facem ceva foarte mare, vrem să ne calificăm în grupele Champions League. Mergem cu această idee, ne culcăm, ne sculăm și muncim pentru ea. Cu aceste gânduri muncim în fiecare zi. Este greu, dar cu speranță și cu gânduri bune plecăm.

Eu vorbesc doar de Champions League, doar despre asta vorbesc. Nu mă gândesc la altceva”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club de la Digi Sport. 

Gică Hagi: „Ne asumăm aceste transferuri”

Farul a fost cea mai activă formație pe piața transferurilor până în acest moment, deja 8 transferuri oficializate. 

„Avem un lot foarte bun, o echipă campioană. Încercăm să aducem niște jucători, unii mai în vârstă, alții mai tineri. Eu cred foarte mult că pot să îi transform în cei mai buni. Așa am lucrat noi întotdeauna. Ne asumăm aceste transferuri”, a comentat Hagi. „Regele” a analizat fiecare jucător în parte: 

Gică Hagi vrea în grupele Ligii și se laudă cu un transfer: „L-am vrut și anul trecut, dar nu am putut să-l luăm”
Marco Borgnino, 25 de ani, mijlocaș ofensiv argentinian
  • Marco Borgnino (mijlocaș ofensiv): „A dat un interviu și a spus că ne cunoaștem de un an, asta a zis. Îl știm. L-am urmărit, îl știm de mult. Am vrut să îl luăm și anul trecut, dar nu am putut”
  • Diogo Queiros (stoper): „Am jucat împotriva lui Porto în Youth League, el era căpitanul lor. E un jucător care a fost foarte sus. Așa cum facem de mult timp, când un fotbalist nu e în forma cea mai bună, noi îi luăm. Dacă era în cea mai bună formă, costa mulți bani. Noi credem că putem să îl facem să dea randament bun”.
  • Ionu Vînă (mijlocaș central): „În cazul lui chiar nu am dubii, va juca bine!”
  • Damien Dussaut (fundaș dreapta): „A fost cel mai bun fundaș al nostru. Din păcate pentru el, n-a reușit să joace foarte mult după”.
  • Zorhan Bassong (fundaș stânga): „Singurul jucător de pe listă pe care nu îl cunoșteam dinainte. Dar l-am văzut la Pitești. Mi s-a părut că are calitate”
  • Fábio Vianna (fundaș stânga): „Înainte să îl ia Piteștiul, am vrut să îl luăm noi. Am crezut că e momentul foarte bun să vină la noi acum”.
  • Rivaldinho (atacant): „A jucat foarte bine la noi, sperăm să îl facem productiv din nou”.

Mercato la Farul:

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao)
  • Reveniri: Florian Haită (U Cluj), David Maftei (Unirea Dej), Răzvan Matiș (Unirea Dej), Gabriel Buta (Unirea Dej), Robert Mustacă (Slobozia), Denis Bujor (Slobozia), Ștefan Bodișteanu (CSA Steaua)
  • Plecări: Ștefan Bodișteanu (Oțelul), Carlo Casap (liber), Vlad Morar (liber), Rolandas Baravykas (liber)

VIDEO. Gică Hagi, despre Academie: „E sufletul meu! Toți trebuie să știe să atace, să aibă posesie și să pună presiune!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Șumudică a urmărit tragerea la sorți și „condamnă” o reprezentantă a României: „N-are nicio șansă!”

Laurențiu Reghecampf, prima ofertă după ce a fost dat afară » Dorit din Liga 1 pentru play-off și cupele europene

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (18)
Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  27 Iunie 2023, 16:33
Postat de dobrin pe 22 Iunie 2023, 20:35

O fi cum spui, dar intrebarea e ce se intampla cu juniorii dupa ce ajung la Constanta de nu iese absolut nimic din ei?

Dupa ce pleaca de la Constanta vrei sa spui. Ca atunci nu mai confirma, nu mai evooueaza, dupa ce pleaca de la Gican mai departe. Am mai stat de vorba si cu alti oameni din frnoken , buni pedagogi , altii fosti sportivi. 1 ar fi ca numai este simtita prezenta lui Hagi , increderea, presiunea , rusinea fata de el , lipsa dorintei sa impresioneze maxim ( mai toti au fost de acord), etc. 2 . Clar se greseste undeva si la Academie, la un moment dat in pregatirea lor,...nu stiu unde , poate la 14 ani, la 15 , la 16.unde anume si cu se greseste mai exact. Dar sigur ceva nu i in regula.pina si la nationale , nu mai joaca la fel, nu mai au randament, oricare ar fi ele.Under18, 20, 21 , Nationala mare.!!! Practic cand HAGI nu isi mai face simtita prezenta.

johny2003
johny2003  •  23 Iunie 2023, 06:29
Postat de allstefans pe 22 Iunie 2023, 11:05

Merge in grupele viselor, am vazut aseara la toneret ce jucatori buninare

Du-te mah, la scoala!

dobrin
dobrin  •  22 Iunie 2023, 20:35
Postat de Vladpopescu125 pe 22 Iunie 2023, 17:43

Esti faianta , dragul nostru habarnist. Academia Viitorul are contracte de colaborare cu peste 250 de cluburi si asociatii de copii particulare in toata tara acoperind toate zonele tarii. Noi propunem un copil de maxim 13 ani, cineva de la Constanta vine si il vede, daca se incadreaza in filozofia lor , ii fac o invitatie la Constanta alaturi de parinti , unde 3-4 zile sustine alte probe alaturi de juniorii Viitorului. Daca absolva toate testele tehnico-tactice, fizice, etc , clubul Viitorul propune juniorului si familiei un transfer in cadrul Academiei, apoi negocieaza cu noi , clubul mama, contra cost si eventual un mic procent dintr o viitoare vanzare de la Viitorul.chiar daca nu propunem nici un copil sau juniorul nu prezinta interes pentru Viitorul ei ne prijina permanent cu produse sportive, echipament , mingii , material didactic , etc , in permanenta. ( Ai fi surprins sa vezi cstu juniorii ar merge pe jos la Constanta numai sa fie acceptati la Academia Hagi, apropo de luat cu "japca", auzi la el))).esti in padure tinere...!??)))Lucrez intr un astfel de club , la Bucuresti.ideea este ca bati campii grav si habar nu ai ce vorbesti.mai mult respect pentru ce a construit omul ala acolo( omul sfinteste locul).

O fi cum spui, dar intrebarea e ce se intampla cu juniorii dupa ce ajung la Constanta de nu iese absolut nimic din ei?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează