FOTBAL  »  Superliga  »  GIULEȘTI

POVESTE GSP » Ce jucător a fost Gică Hagi! Mărturie uimitoare: „I-a aruncat Taffarel o minge, iar ce a făcut imediat a fost incredibil”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 14:13 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 17:31

Într-un interviu recent pentru GSP, Tibi Ghioane, fost jucător la Rapid sau Dinamo Kiev, a vorbit despre Gică Hagi, dar și despre cei doi Ronaldo, portughezul și brazilianul. 

„Am un mare regret: că n-am fost coleg măcar la un meci cu Gică Hagi. A jucat un amical pe Giulești, Rapid - Galatasaray, iar eu am fost pe bancă. Eram uluit! I-a aruncat Taffarel o minge, iar Gică și-a depășit adversarul direct din preluare, ceva incredibil!", a explicat Tibi Ghioane, 39 de ani. 

Tibi Ghioane: „Pe Cristiano tot am reușit să-l lovesc, dar pe brazilianul Ronaldo nici nu l-am atins”

„Am jucat în Liga Campionilor contra lui Ronaldo, brazilianul. Mi-a făcut de 3-4 ori bicicleta, nici nu am putut să-l ating. Pe Ronaldo portughezul am reușit măcar să-l lovesc, i-am atins glezna. Deci pentru mine primul e mai bun”, a mai explicat Ghioane, care a explicat și de ce jucătorii noștri au reușite slabe când evoluează peste hotare: „Fotbaliștii români nu prea mai reușesc afară pentru că nu pot face față concurenței. Renunță dacă încep sezonul rezervă, nu luptă pentru locul de titular”

Cine este Tibi Ghioane: 

  • Născut pe 18 iunie 1981, la Tîrgu Secuiesc
  • În Liga 1 are un meci la FC Brașov (sezonul 1999/2000) și 16 meciuri pentru Rapid (1999-2001)
  • Din 2001 până în 2011 a fost sub contract cu Dinamo Kiev, pentru care are în campionat 168 meciuri și 32 goluri
  • Palmares în Ucraina: 4 titluri, 4 Cupe, 3 Supercupe
  • A adunat 21 de meciuri pentru echipa națională, marcând două goluri
  • Boloni i-a oferit debutul sub tricolor în 2001, chiar la un meci cu Ucraina. Ultima partidă a lui Ghioane pentru România a fost în 2010, la un 3-0 cu Honduras

Citește și:

VIDEO Tiberiu Ghioane, amintiri neplăcute de la națională: „M-am simțit nedreptățit!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează