FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-1

Gică Hagi n-a mai rezistat! "Regele", mesaj dur către arbitri: "E o glumă, nu? La 53 de ani am învățat că și arbitrii pot trage de timp"

Gică Hagi și Marcel Bârsan
Gică Hagi și Marcel Bârsan

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 15:45

Astra și Viitorul au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1.

După meci, Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a fost extrem de nervos la adresa arbitrajului. Astăzi, Hagi a emis un comunicat de presă în care critică din nou brigada compusă din Marcel Bârsan, Daniel Mitruți și Sabin Stroe. 

Hagi reproșează faptul că s-au dat doar patru minute de prelungire și că jocul a fost foarte fragmentat din cauza modului în care arbitrul a condus meciul.

"În urma partidei cu Astra Giurgiu, din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

La 53 de ani am învățat, din păcate, că în fotbal și arbitrii pot trage de timp, nu numai adversarul. Se pierde foarte mult din viteza de joc, lucru care contează enorm în fotbalul modern, cu care ne dorim să concurăm. Nu comentez în niciun fel prestația arbitrilor din timpul jocului, ci ceea ce s-a întâmplat la final. S-au acordat doar 4 minute suplimentare, în condițiile în care, în repriza secundă, au fost 6 schimbări, ceea ce înseamnă din start 3 minute pierdute cu înlocuirea jucătorilor. Înseamnă că pentru restul timpului, pentru toate momentele de pe parcusul partidei, s-a acordat un singur minut, nu ? E o glumă sau cum ? Mai ales că în minutele de prelungire jucătorii adverși au întârziat și mai mult jocul prin trageri evidente de timp. Pentru aceste lucruri am fost supărat la final, nu din alte motive.

Sunt mândru de echipa mea, de modul în care ea a evoluat în acest play-off. Avem cea mai mică medie de vârstă, de sub 22 de ani, am început fiecare partidă cu cel puțin șapte jucători din cadrul Academiei Hagi, iar alții au intrat mereu pe parcursul jocului.

Avem cele mai multe goluri marcate în acest play-off, 12, jumătate dintre acestea fiind înscrise de jucători sub 21 de ani crescuți de Academia Gheorghe Hagi (I. Hagi 3, Cicâldău, Ghiță și Drăguș), iar alte două reușite le aparțin altor doi jucători crescuți și formați la Academie (Vînă și Gavra). Am avut o posesie de 69 la sută în partida cu Astra Giurgiu și am șutat de 21 de ori la poartă.

În partida cu Astra Giurgiu, FC Viitorul a avut în lot 13 jucători crescuți la Academia Gheorghe Hagi: I. Hagi, Ghiță, Ciobanu, Cicâldâu, Vînă, Gavra, Mățan, Drăguș, Hodorogea, Buzbuchi, Casap, Căpușă, Dumitrescu. În lotul pentru meciul cu Astra Giurgiu s-au aflat 10 jucători sub 21 de ani: I. Hagi, Ghiță, Ciobanu, Cicâldău, Drăguș, Mățan, De Noiijer, Casap, Căpușă, Dumitrescu, iar șapte dintre aceștia au și evoluat", se arată în comunicatul lui Gică Hagi.

5este nota primită de centralul Marcel Bârsan din partea Gazeti Sporturilor. Asistenții au primit 7

Citește și: Gică Hagi a făcut o criză de nervi! S-a ridicat și a ieșit val-vârtej: "Cum ce a jucat Viitorul, mânca-ți-aș?"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Mai 2018, 18:19

...un prost.*** ...nu vede ca nu s buni de nimik ?...le a scos arbitrul mingea din poarta ?...ei nu mai dadeau gol nici daca mai jucau 12 ore ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  05 Mai 2018, 16:34

Regele e manios dupa ce a scos un egal nesperat. Doua etape de suspendare pentru impostor!

pescarul_amator
pescarul_amator  •  05 Mai 2018, 16:24

alooo, nea rejili!!! "mai e state"!!! echipa matale joaca fraudulos in prima liga, dupa omenia din 2013 : https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/video-declaratii-halucinante-ale-lui-becali-a-fost-omenie-le-era-si-lor-jena-de-dica-ma-temeam-ca-egalam-la-1-4-53707. Dar ca sa citez din spusele regesti, sunt convins ca a fost bine ca sa nu fie rau. tot vorba matale: ai n-ai mingea tragi la poarta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează