FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, nemulțumit de transferurile făcute: "Fotbaliștii cu experiență nu au adus niciun plus" » Jucător criticat de "Rege": "Randamentul lui este 0"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 11:00

Înainte de play-off, Viitorul era văzută drept una dintre favoritele la titlu, dar a obținut doar un punct în trei etape, spre nemulțumirea lui Gică Hagi.

"Regele" a vorbit despre formația sa și l-a criticat pe Ioan Filip, care a evoluat sub așteptări în play-off.

"Randamentul lui Filip este egal cu 0. Eu am vorbit cu el și știe asta. Este mai slab decât în turul campionatului. Eu mă bazam pe jocul lui, iar pentru a evolua lângă el l-am adus pe Pablo de Lucas, care probabil are nevoie de puțin de timp, pentru a se adapta.

Am pierdut jucători importanți, cum ar fi Cernat. Suntem inconstanți și depindem de doi sau trei jucători, care au mai mare experiență. Din păcate, nu avem acum un randament foarte bun, iar experiența nu ne-a adus nimic în plus în această iarnă. Totuși, am arătat plăcere de a juca fotbal și am jucat de la egal la egal cu toate echipele.

În iarnă am anunțat că vreau să terminăm pe locul 1 sau 2. Eu cred că încă putem termina pe locul 2, dacă prindem un culoar bun. Mai sunt multe meciuri de jucat", a spus Hagi la DigiSport.

În prezent, Viitorul se află pe locul 5 în play-off, cu 24 de puncte, la opt distanță de liderul Astra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Martie 2016, 17:34

acum zice ca are sanse la locul 2,cine sa il mai creada pe gica

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Martie 2016, 15:30

...credeam ca zice de fi su ...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Martie 2016, 14:25

Cine draq il pune pe blatistul asta sa vorbeasca? Locul clonei viitura e la gunoiul lumii sportive!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează