FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

Gică Hagi, nervos după 2-1 cu Voluntari: „Am avut noroc! O victorie nemeritată” + Se ia de propria conducere și de LPF: „Am avut 3 meciuri în 7 zile”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 23:00

Viitorul a câștigat pe terenul celor de la FC Voluntari, 2-1, grație unul gol marcat în minutul 88.

După meci, Gică Hagi a declarat că echipa sa nu merita victoria și a criticat programările făcute de LPF.

„Ăsta e fotbalul, cu suferință și bucurie. Am luat 3 puncte norocoase. Eram obosiți, lenți și previzibili. Îmi felicit jucătorii, i-am pupat pe toți. 

Am fost inspirat cu Munteanu și Rivaldinho. Louis e un marcator. E important că marchează goluri. Toate victoriile sunt importante și frumoase. Așa e fotbalul. Unul râde, altul plânge. Voluntari merita mai mult. A jucat foarte bine. 

E oboseală mare. Am avut o săptămână grea, cu deplasări. Toată lumea era supărată din cauza ultimelor două înfrângeri. Jucătorii nu mai aveau mintea limpede. Nu suntem obișnuiți să jucăm din 3 în 3 zile. Când am luat campionatul, câștigam din 3 în 3 zile. Acum, se pare că ne e greu. Sunt fericit pentru victorie. E nemeritată! Sunt 3 puncte care au venit de sus. Am dat două goluri norocoase”, a declarat Gică Hagi la Look Sport.

Gică Hagi: „Nu e normal!”

„Ni se dau cartonașe galbene foarte ușor. Facem 7 faulturi pe meci și primim 3-4 cartonașe pe meci. Țîru a făcut 15 faulturi în 20 de meciuri și are 8 galbene. Mladen a luat galben la un fault făcut la 80 de metri de poartă. A fost un fault de joc. Cum să dai galben? Dar asta e. 

Mie nu îmi place să mă plâng, dar conducerea mea n-a zis nimic. Astra a avut 6 zile de pauză, iar noi 2 zile și cea a meciului. Nu e normal! Noi ne luptăm sus și nu e normal ca unii să aibă 6 zile de pauză și alții 3 înainte de meciul direct. În 7 zile am jucat 3 meciuri. Dar asta e...”, a adăugat antrenorul celor de la Viitorul.

„Mă duc să-mi văd nevasta, să stau cu ea. O scot mâine pe undeva dacă stăm împreună. Ea a fost plecată, iar eu am stat singur în hotel” 
Gică Hagi 

Vezi și:

VIDEO Viitorul, victorie dramatică! Louis Munteanu a marcat golul decisiv în minutul 88 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
601066343395064
Viorel Ovidenie  •  10 Decembrie 2019, 17:21

Pentru performantele lui HAGI are voie sa vorbeasca , mai ales ca spune lucrurilor pe nume . Sunt de acord cu Ilie Golombi, 16 echipe, fara a mai juca iarna in conditii meteorologice improprii, asa cum era pe vremuri si cand fotbalul romanesc avea performante, iar jucatorii care plecau sa joaca afara nu faceau tuse ca acum.

131624217670160
Geani Muraru  •  10 Decembrie 2019, 14:43

Hagi ne considera pe toti ca facand parte din secta lui de la Viitorul unde si ca sa te duci la buda trebuie sa ceri voie si uneori hartie igienica

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  10 Decembrie 2019, 11:28

Campionat cu 16 echipe, 30 de etape, lejer pentru cupele europene, campanii de calificare,pauza de iarna, pauza de vara, cupa Romaniei, o eventuala cupa a ligii cu 4 tururi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close