FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi o transformă pe Viitorul: „Planul e pe 10 ani”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 12:16

Gică Hagi, patronul și antrenorul celor de la Viitorul, s-a referit din nou la planurile pe care le are pentru clubul său.

Gică Hagi a acordat un interviu pentru site-ul LPF și a explicat cum crede că echipa lui poate urca la alt nivel. 

 „Ne-am atins obiectivul, care a fost intrarea în play-off. De la vară vom vedea ce va fi, dacă ajungem în Europa și dacă vom fi obligați la mai mult.

Cel mai mult ne dorim parteneri și să vindem acțiuni. Am împlinit 10 ani și cred ca ar trebui să vorbim de o nouă etapă în cadrul Academiei. Mă gândesc deja la următorii 10 ani. Un plan de cinci ani, plus încă unul de cinci, în care să dezvoltăm Academia, baza noastră de jucători sau metodica. Apoi, FC Viitorul trebuie să devină mai bună, mai puternică.

E doar o dorința a noastră deocamdată. Nu știu dacă se va întâmpla. Primul meu gând merge spre Academie. Sigur, nu toate acțiunile, dar vreau sa vând. De ce? Pentru că am fost fotbalist și pentru mine contează echipa. E cea mai importantă.

Nu vreau să rămân singur, ci vreau să fim un grup de acționari. Să facem împreună ca Academia și FC Viitorul să fie mai puternice, toți de aici să fim mai puternici. Vreau să dezvoltăm proiectul Academiei, să creștem, să obținem performanțe și mai bune. De aceea vreau să vând acțiuni”, a declarat Gică Hagi pentru site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citește și:

Gică Hagi: „Toți românii s-ar bucura dacă FCSB și-ar recăpăta numele Steaua! Să redevină puternică, alături de Dinamo, atunci am face progrese”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează