FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, ofertat de o "națională" calificată la Mondialul din Rusia: "Fără modestie, pot schimba și cursul apei!"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 15:31

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a declarat din nou că este decis să plece din România.

"Cred că de acum încolo nu o să refuz ofertele. Nu mai contează ce am refuzat. Nu a fost doar una, ci mai multe. Au fost şi propuneri de la o echipă naţională care participă la Mondiale şi am spus nu.

Regula nu se mai schimbă. Greşelile mele ca antrenor au fost când am luat echipa de pe drum. Am personalitatea mea, am stilul meu şi nu e bine să confund, să iau echipe de pe drum. Acestea au fost greşelile pe care le-am făcut, dar am învăţat din ele. De acum când iau un proiect îl iau de la început şi îl clădesc pe orice ce doreşte fiecare.

Am experienţa necesară să duc anumite lucruri. Pot să schimb şi cursul apei, chiar dacă acum nu sunt modest. Pot să schimb multe, am învăţat multe. Cred că aş putea să duc mai ales această presiune de care mulţi se plâng. Nu am nicio problemă. Din contră, îmi place. Sunt deschis la propuneri. Sunt internaţional, am trăit mult şi după graniţă. Vom vedea ce va fi", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă, potrivit TV Telekom Sport.

A avut ofertă de la Deportivo

Impresarul Pietro Chiodi a dezvăluit că în iarnă Gică Hagi putea antrena în La Liga, la Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, pregătită acum de Clarence Seedorf.

"Gică a avut o ofertă concretă din Spania, în pauza de iarnă. A avut o ofertă de la Deportivo și a refuzat-o. El nu mai vrea să se implice în astfel de proiecte de la jumătate. Nu a vrut să plece.

Din vară, vom vedea ce va fi. Totul se poate întâmpla și în ultima secundă. Așteptăm. El nu a vrut să plece”, a spus Pietro Chiodi la TV DigiSport.

De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Martie 2018, 07:02

Da, se zvoneste ca Barcelona si Real madrid s-au batut sa-l aduca dar regele blaturilor a spus nu... si o echipa, campioana mondiala, l-a vrut dar a spus nu, iar.... apoi s-a trezit, era dimineata avea de aranjat un blat - viitura- fcsb. Ahahahahahahahahahahah!!!

871860592867161
Alex Iacobi  •  16 Martie 2018, 03:56

Este foarte pacat ca persoane ne trecute prin viata si mai mult prin performante sportive fac evaluari negative de chibiti marunti. Acest om ,fost mare sportiv si actualmente patron de Club de fotbal care si-a facut singur echipa. O antreneaza , o conduce ca manager si o sustine financiar are drptul cistigat prin munca personala sa spuna ce gindeste si care ii sint opiniile legate de fotbalul intern si international. Este un om deosebit. Citi dintre cei ce scriu comentari au facut macar 1% din ce a realizat domnul Hagi. ii multumesc pentru ce a facut pentru tara caci aici in New York persoane de toate conditiile sociale vorbesc cu mine despre fotbalul romanesc vazut in anii 90s cind Romania se batea de la egal la egal cu orice advesar. Va rog sincer lasati la o parte starea de chibit ieftin si uitatii-va cu mai multa mindrie la ce fac citiva romanii de imensa calitate. Fara acesti romanii am fi precum cei din tariile lumii a 3-a unde guvernele nu se intereseaza de ridicarea mindriei nationale prin rezultate sportive. Multi amputati intelectual vehiculau idea cu ani in urma de a nu promova sportul caci nu are relevanta in dezvoltatrea unei natii. Gresit ,astia sint oamenii care aveu scutire la Sport caci erau anti talente la orice insemna miscare . Si la dans se miscau de parca erau legati de copac sau de tomberonul de gunoi . lipsiti de talent. Un exemplu ar fi Bu-leanu si cei ce l-au cocotat la FRF. Lucescu ,Dan Petrescu , Olariu si HAGI sint mindria Tarii.Cheers

1195417320492772
Nelutu Sabou  •  16 Martie 2018, 00:24

..să refuzi să dai piept cu Barça , Real .. Messi , Ronaldo

Vezi toate comentariile (31)
Comentează