FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul! Vrea să renunțe la poziție: „Nu mai pot, nu mai vreau! Gata, îmi ajunge! Să vină alții”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 17:57 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 19:32

Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Petrolul și a vorbit despre viitorul clubului.

  • Farul – Petrolul se joacă duminică, de la ora 17:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Într-o conferință de presă de peste 50 de minute, Gică Hagi a analizat situația clubului din Constanța. „Regele” a vorbit despre planurile sale și a spus că se gândește la schimbări importante în club, declarând că își dorește să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni.

VIDEO Gică Hagi anunță ce planuri are la Farul

„Trebuie să reflectăm la ce vom face în viitor. Farul, dacă are pretenția să fie un club mare, trebuie să schimbe multe de anul viitor.

Când faci sport nu există noroc sau ghinion. Trebuie să fii cel mai bun, trebuie să muncești mult, să fii competitiv. Nu pot construi cu noroc sau ghinion. Pe mine mă interesează că de la anul Farul trebuie să se gândească foarte serios la ce vrea să devină. Toată Dobrogea trebuie să se gândească că dacă vrea o echipă mare, trebuie să se schimbe multe. Începând cu mine.

Nu mai vreau să fiu acționar majoritar, ca patron și antrenor. Eu vreau să fac meseria de manager. Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club! Sub nicio formă! Nu am vrut să fac asta, dar am făcut ce trebuia acum doi ani și jumătate. 

Când toată România s-a dezbinat, noi ne-am unit. Dacă tot județul vrea să fie cel mai bun, trebuie să fie o schimbare totală. Dacă se vor face aceste lucruri, Farul va fi mare. Dacă nu, vom încerca să facem ce am făcut în sezonul trecut, dar asta se poate face doar sporadic. Sau niciodată.

Eu nu pot face mai mult decât am făcut. Așa simt. Singur nu pot face mai mult decât ce am făcut până acum. Farul trebuie să fie echipa tuturor, trebuie să aibă buget foarte mare. Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron.

Trebuie găsită o formulă. Drumul ăsta nu e unul care poate face bine. Ăsta e adevărul. Eu voi reflecta la anul. Lucrurile nu mai pot merge așa. Lucrurile trebuie să meargă într-o direcție de dezvoltare. 

Trebuie să ai buget precum cele mai bune echipe din România. Nu poți lucra cu deficit de buget, nu poți lucra fără bani de transferuri. Și dacă stă Hagi pe bancă e ușor... Cum îmi spune un prieten «Dacă tu stai acolo, eu sunt liniștit». Dar până când? Lucrurile trebuie schimbate. Eu voi păstra 10%. O spun public. Rămân cu 10%. Nu plec din club, dar trebuie să vină oameni cu bani.

Lucrurile trebuie să se schimbe. Dacă nu... Ceva sigur se va schimba la Farul în vară. Nu e echipa mea. Eu sunt acționar. Trebuie să devină echipa orașului, echipa Dobrogei. Acțiunile trebuie vândute. Mâine cine vine... Eu rămân cu 10%. Am făcut ce am putut în acești 14 ani. Acum să vină alții, că eu vreau să continui cariera de manager. Că o fi aici, că o fi în altă parte... Eu nu mai am de unde.

Nu pot mai mult. Să mă duc an de an să debitez cu 3 milioane... Faceți voi! Eu nu mai vreau! Nu mai pot! Îmi ajunge. Nu vreau să mai fiu acționar majoritar. Spun asta de 3, 4, 5 ani”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Cum sunt împărțite acțiunile de la Farul

  • Gică Hagi - 79,9%
  • Rivaldo - 10%
  • Ciprian Marica - 10%
  • Zoltan Iasko - 0,1%

Citește și: 

Ce-a făcut Iulian Miu cu primii bani câștigați în fotbal: „Mi-am luat un BMW decapotabil” + povești de la șprițuri

Ghanezul de la o echipă de tradiție, cu nume de filosof și impresionat de România, a avut o singură reacție când a văzut zăpada de pe stadion » Ce-i place la țara noastră

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  10 Decembrie 2023, 00:00

Makidonii ăștia când nu le convine amenință că se retrag ,Cui ii pasa ,dimpotrivă le susținem demersul ! ( Becali ,vând tot ,Hagi ma retrag ,Halep vinde și pleacă la arabi etc. ) Știți problema aceea cu Oameni de neînlocuit!? Drum bun !

costeltudor
costeltudor  •  09 Decembrie 2023, 23:59

Majestatea sa , este al doilea Becali ! Va renunța la *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

procter
procter  •  09 Decembrie 2023, 23:46
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Decembrie 2023, 20:12

...hagi pe tine nimeni nu te vrea in preajma... tu esti groparul fotbalului romanesc ...de ce nu te retragi ?...nu vezi ca nu esti bun de nimik ?

Hagi e mic pe lângă tine. Are doar 2 campionate………

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close