FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 ÎN TUR)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 // Gică Hagi, o nouă conferință memorabilă: „De-aia, Gigi, jucătorii tăi au luat-o razna, iar la mine merg lucrurile!” + Îi face reclamă căpitanului din rușinea cu Haiti

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 09:00

Gică Hagi pregătește o nouă generație spectaculoasă la Viitorul. Într-o nouă conferință memorabilă, susținută după calificarea în finala Cupei României, (4-1 la general cu CSU Craiova), „Regele” a prezentat criteriile după care se ghidează în selecție și strategia în privința contractelor jucătorilor, una total diferită de cea a lui Gigi Becali.

Mai întâi, Gică Hagi a numit doi jucători pe care mizează în viitorul apropiat. 

Daniel Bârzu și Gabriel Dănuleasa, ambii de 17 ani. Ei ajung într-un an și jumătate la echipa mare. Asta, dacă nu o iau razna! Asta, dacă nu se duc la București și dacă nu le dai bani mulți, cum le-ai dat tu, Gigi! Salarii mari, nu i-ai provocat, nu i-ai motivat.

Eu le dau jumate, jumate. Salariu mic, plus bonusuri. Și bonusuri poți să iei de două, trei ori mai mult decât salariu. Dacă nu iei banii dinainte, produci performanță. De aceea merg lucrurile la mine. De două ori mai mult decât salariu a luat Ianis, toate bonusurile. Păi ce, ai doar drepturi, nu și obligații?”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Unul dintre ai a fost titular cu Haiti!

  • Gabriel Dănuleasa (17 ani) evoluează pe postul de fundaș central și e titular la naționala U16, care a suferit recent o înfrângere istorică în fața statului Haiti, scor 0-1. El a fost titular și căpitan în eșecul cu Haiti. 
  • Daniel Bârzu are 17 ani și evoluează tot în defensivă. 

Gică Hagi i s-a adresat din nou lui Gigi Becali:Atenție, Gigi, când ai făcut performanțe mari, jucătorii aveau 10.000 de euro salariu. Când ai atât în România, plus bonusuri, sunt bani mulți”.

„Regele” a continuat cu prezentarea concepțiilor sale: „Sută la sută trebuie să o facă, să scadă salariile. Pentru că jucătorii trebuie să fie motivați. Jucătorul de fotbal câștigă foarte mulți bani. Eu le zic milionari.

Un director de bancă, de companie, oameni care produc milioane, nu câștigă atât. Așa că băieților, treceți la treabă, la muncă, la antrenamente!”, a încheiat Hagi. 

Exemplul Galatasaray

„Prima selecție o fac uman, îl verific, vrea fotbal sau vine pentru bani. Vrei bani, treci la muncă! Cel mai bun contract pe care l-am avut eu ca jucător a fost la Galatasaray. Salariul fix, plus bonusuri. Le-am luat pe toate. M-a motivat. Îmi spunea Terim: «nu ești obosit?». Nu eram niciodată. Dădeam 200%”, a povestit Gică Hagi.

„Primă de instalare, ce este asta? Păi cum se plătește în România, ce bani dau ăștia mari?! Dacă aș plăti eu 20.000, aș intra în Liga Campionilor! Dacă nu intru, îmi rup carnetul, mă las!”Gică Hagi

Vezi și: 

Gică Hagi: „Toți românii s-ar bucura dacă FCSB și-ar recăpăta numele Steaua! Să redevină puternică, alături de Dinamo, atunci am face progrese”

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 în tur) // VIDEO „Dubla” lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
sibelius
sibelius  •  26 Aprilie 2019, 21:33
Postat de zinzir pe 26 Aprilie 2019, 19:10

***, mofluzule! De ce nu te-ai facut fotbalist sau politician daca ti se par privilegiati, te-a oprit cineva?

Dupa ce termini 8 clase fara spaga nu te mai primeste nimeni in politica. Daca vorbesti fluent limba materna si poti scrie o fraza dupa dictare, nu mai esti bun nici de fotbalist.

sibelius
sibelius  •  26 Aprilie 2019, 21:30
Postat de Andrei Filotie pe 26 Aprilie 2019, 16:44

..Nu Magia e vinovat prostilor( Mangia e un angajat al patronilor) ...ci plecarea jucatorilor valorosi vinduti pe bani grei iar... banii s-au furat de olteni in loc sa se aduca jucatori de valoare( patronii sint vinovati vind jucatori de milioane si cumpara ciurucuri cu zeci si sute de mii- pacat de suporteri care sint dusi in eroare)) Echipa ;U craiova;are valoare mediocra (citeva sute de mii de euro)atit poate.. in timp ce CFR si FCSB (citeva milioane)Craiova are bani multi si din abonamente +bilete dar se fura olteneste Unde e DNA ?Jucatorii de la u craiova atit pot...dar nu antrenorul e vinovat(vor pierde si locul 3 si cupa )Rominiei)....

1. Mangia nu mai e antrenor. 2. CSU a iesit din Cupa Romaniei. 3. Patronii(si acolo si la alte echipe) fac ce vor cu/pe banii lor. Nu pot fi obligati sa reinvesteasca. Doar prostii nu fac profit din fotbal.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  26 Aprilie 2019, 19:26

Daaa, ce sa zic, nea Gigi ii strica. Ca si cum Manea, Ianis Hagi, Mitrita, Chitu, Baluta, Balasa, Filip, Rosu au rupt norii la echipele unde au fost vanduti. Sau ca a avut 6 jucatori in echipa umilita de Haiti. L-a gasit pe nea Gigi de fraier.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează