FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, replică savuroasă pentru Ianis: câte goluri ar fi dat fotbalistul Hagi, dacă ar fi fost pregătit de antrenorul Hagi

Gheorghe Hagi i-a răspuns fiului său, Ianis
Gheorghe Hagi i-a răspuns fiului său, Ianis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 23:45

Gheorghe Hagi (55 de ani) i-a răspuns fiului său, Ianis (21), care a descris într-un mod haios exigența pe care o are „Regele” ca antrenor.

În urmă cu câteva zile, Ianis Hagi a vorbit pentru TV Telekom Sport despre tatăl său, spunând că fotbalistul Gheorghe Hagi n-ar fi putut colabora cu antrenorul Gică Hagi. „Încerc să fac comparaţii cum ar fi fost Gheorghe Hagi jucătorul să îl fi avut pe Gheorghe Hagi antrenorul… nu juca niciun minut Gheorghe Hagi jucătorul!”.

La câteva zile distanță, tatăl său a răspuns într-un mod cel puțin la fel de amuzant.

Gheorghe Hagi: „Dădea 100.000 de goluri”

„Îl completez pe Ianis, dacă jucătorul Hagi îl avea antrenor pe Hagi, dădea 100.000 de goluri. El a spus-o elegant, dar asta e răspunsul, garantez 100%. Ce am văzut şi am comentat împreună, mi-am văzut toate greşelile pe care le făceam. Eu, ca poziţionare, mişcare, lucru în teren, dacă îl aveam, dădeam goluri cum marcam la Steaua atunci când am jucat la acolo. 

Am dat 96 de goluri în 130 meciuri şi pase de gol, cred că vă speriaţi dacă faceţi o statistică, o să mergeţi la cifrele acestui fenomenal stângaci care e acum (n.red. Messi), la genul ala puteam să ajung”, a declarat Gică pentru TV Telekom Sport.

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: „Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri despre familia Hagi:

Gică Hagi, entuziasmat de transferul lui Ianis la Rangers: „E clubul ideal” + ce spune despre Steven Gerrard

Gică Hagi se laudă că are la Viitorul un jucător mai bun ca Florinel Coman: „E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sexilianul
sexilianul  •  04 Iunie 2020, 09:04

e antrenor peste DOREL al fierbintilor..........

fibra
fibra  •  04 Iunie 2020, 08:45

Inca se crede antrenor.Hei,trezeste-te!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Iunie 2020, 02:32

nu i bun de nimik ...lua 1000 de cartonase rosii ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează