FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gică Hagi s-a hotărât și a spus tot! Oferte pentru 5 piese de bază! "Există interes!"

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 14:51

După ce și-a exprimat interesul pentru transferul lui Ianis Hagi, Standard Liege ia în calcul și achiziționarea atacantul în vârstă de 19 ani de la Viitorul, Denis Drăguș.

Formația belgiană, la care evoluează fostul mijlocaș al formației de pe Litoral, Răzvan Marin, și-a trimis emisarii să-i urmărească pe cei doi. Mai mult, Gică Hagi a dezvăluit că cinci dintre jucătorii săi sunt curtați pentru un transfer, inclusiv proaspătul internațional Tudor Băluță.

"Sunt deschis, nu sunt pretențios, cu toate că știu că Viitorul are deja o cotă și vinde destul de bine. Întotdeauna analizez și mă gândesc ce este bine și pentru jucători. Nu în această perioadă, pentru că mai avem un meci. Totuși, vine cineva să vadă un meci și se vorbește despre oferte!

Când va fi clar și o să avem oferta pe masă, atunci vom vedea. Tatonări, vorbe, oricine poate să facă. Media află, se speculează, dar oferte există doar când sunt concrete. Interes există, pentru că și Drăguș, și Ianis, și Băluță au făcut lucruri bune.

Sunt curtați toți trei și încă doi jucători. Vedem dacă va pleca vreunul dintre ei în iarna asta. Dacă pleacă, trebuie să aducem alții și mai puternici. De slăbit, nu ne slăbim, pentru că vin din spate de la Academie", a zis Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Decembrie 2018, 17:36

Păcat ca Regele Hagi l-a distrus pe Ianis. Putea ajunge un jucator mediocru de Liga 2, si isi cistiga singur existenta nu mai statea la mina altora.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Decembrie 2018, 16:56

Zilele trecute era "ofertat" numai Ianis. Astazi observ ca numarul celor "ofertati" a crescut la trei. Mainie Regele mai scotoceste prin Academie si mai declara ca au mai fost "ofertati" alti 3-4 jucatori. Ce mai, pana la vacanta de iarna, toata echipa "Viitorul" va fi... "ofertata"! De atatea oferte, tare ma tem ca visteria clubului va ramane goala peste iarna, daca nu cumva se va mai pacali Becali cu vreo doi jucatori de la Hagi?!

bridges
bridges  •  18 Decembrie 2018, 16:56

Daca pui la socoteala "ofertele" lui Becali atunci uita, nu ne intereseaza, inseamna ca nu au valoare sa-i dai la cluburi mari, te multumesti cu ce primesti din Ilfov. Asta nu creste cota Viitorului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează