FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

FOTO & VIDEO Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la meciul cu Dinamo: „Dumi a impresionat o țară întreagă”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 17:05 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 18:57

Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, a fost emoționat de imaginea unui băiețel care plângea fiindcă favoriții săi pierdeau meciul cu Dinamo (0-2), iar azi i-a oferit o surpriză incredibilă.

„Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat! Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!” a fost mesajul publicat marți de Farul, pe Facebook, la care a atașat imaginea unui băiețel care plângea pentru că Dinamo o conducea pe Farul.

Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la eșecul cu Dinamo

Azi, puștiul a primit o surpriză de neuitat. Clubul Farul a reușit să-l găsească și l-a chemat în vestiar. S-a fotografiat cu Gică Hagi și vedetele Farului, primind mai multe cadouri, printre care și o minge cu autografe.

+4 FOTO

„Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul. Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. 

Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României. În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru” a fost mesajul Farului.

Au fost momente frumoase la Constanța, e ușor să vorbești când momentele sunt frumoase, dar aceasta este o seară dură. Cu toții trebuie să reflectăm la tot ce s-a întâmplat. Tot ce am făcut în seara aceasta trebuie evaluat foarte bine pentru viitorul Farului.

- Gheorghe Hagi, manager Farul, după înfrângerea cu Dinamo

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Gică Hagi: „Avem și noi limitele noastre

Citește și:

„Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri în conferință: „Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut”
FARUL - DINAMO 0-2
„Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri în conferință: „Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut”
Petre Grigoraș este dezamăgit că Gică Hagi nu l-a căutat pentru a-l ajuta la Farul: „Poate că n-am fost atât de important”
FARUL
Petre Grigoraș este dezamăgit că Gică Hagi nu l-a căutat pentru a-l ajuta la Farul: „Poate că n-am fost atât de important”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
TopSalary
TopSalary  •  08 Martie 2024, 18:22
Postat de creeperno534 pe 14 Februarie 2024, 22:37

Palmares FCSB: 5 titluri, 3 cupe, 2 supercupe și 2 cupe ale ligii.

Steaua 26 de titluri(de fapt 27 cu cel de anul asta),23 de cupe ale romaniei si 6 supercupe. avem cam cat tot fotbalul romanesc la un loc. vitanul tau barzesti cate are?

TopSalary
TopSalary  •  08 Martie 2024, 18:18
Postat de gicab pe 15 Februarie 2024, 06:21

Cum care golani… fecefecesebistii care se cred stelisti

noi suntem stelisti bai vitan barzestiule.

TopSalary
TopSalary  •  08 Martie 2024, 18:17
Postat de JanosHorvath07 pe 14 Februarie 2024, 23:03

CFR are 8 titluri in ultimii 20 de ani, fc fcsb-ul are doar 5, dintre care 4 luate beneficiind de un arbitraj favorabil. Unde ai urmarit pana acum fotbalul de nu stii macar atata lucru? Sau nu stii ca 8 este mai mare decat 5? Chiar sunt curios ce raspuns mai inventezi, schimbi subiectul cu siguranta, cum o faci de obicei pe aici, nici nu stiu de ce ti-am raspuns. Macar te-am mai invatat ceva.

stiu ca nu stii romaneste,dar nici chiar asa,eu am spus daca castigam urmatoarele 3 campionate si asta deja oricum l-am antamat. dar esti *** bah.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează