FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL 3-2

Gică Hagi, un car de nervi după înfrângerea cu Petrolul: „Tu vorbești, tu auzi! Le-am și arătat de pe bancă” » Pe cine a luat în colimator

Gică Hagi / Sursă foto: farulcosntanta.com +7   FOTO
Gică Hagi / Sursă foto: farulcosntanta.com

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 21:26 / Actualizat duminica, 06 august 2023 22:05

Înfrângerea suferită de Farul pe terenul Petrolului, 2-3, i-a provocat bătăi de cap lui Gică Hagi. Managerul campioanei e dezamăgit de neatenția elevilor săi, care, după ce restabiliseră egalitatea de la 0-2, s-au relaxat și au plecat învinși de pe „Ilie Oană”.

Hagi a digerat cu greu faza petrecută în prelungiri, când echipa sa a primit gol la scurt timp după ce izbutise să egaleze. Tehnicianul de 58 de ani i-a luat în colimator pe cei mai experimentați oameni din echipa sa, Artean, Larie și Boli, pe care-i vede vinovați pentru reușita lui Irobiso.

„Gicu Grozav e Gicu Grozav” :) » Reușită splendidă în Petrolul - Farul: Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu
PETROLUL - FARUL 2-0
„Gicu Grozav e Gicu Grozav” :) » Reușită splendidă în Petrolul - Farul: Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu

Gică Hagi, un car de nervi după înfrângerea cu Petrolul: „Tu vorbești, tu auzi!”

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil că trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine.

Mă îngrijorează, fiindcă anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă. E vorba doar doar despre atitudine, determinare, trebuie să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine. 

Când am luat golul trei, în apărare erau Artean, Larie, Boli și un portar de 30 de ani (n.r. - Buzbuchi, în vârstă de 29 de ani) Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei...Să iei asemenea goluri... 

Revii de la 2-0, faci 2-2, și să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Le-am și arătat de pe bancă: «Dom'le, vorbește, organizează..». Tu zici, tu auzi! Apoi vine centrarea lor, cu trei jucători ai noștri în careu, și luăm gol”, a declarat „Regele”. 

Petrolul - Farul / Sursă foto: sportpictures.eu
Petrolul - Farul / Sursă foto: Facebook@ Petrolul Ploiești
Petrolul - Farul / Sursă foto: Facebook@ Farul Constanța
Atmosfera de la Petrolul - Farul / foto: Andrei Crăițoiu - GSP
Atmosfera de la Petrolul - Farul / foto: Andrei Crăițoiu - GSP
+3 FOTO

Gică Hagi: „Vom încerca să ne punem la punct”

Întrebat dacă e optimist că va reuși să-și redreseze echipa, Hagi a fost precaut: „Vom vedea, nu știm. În fotbal, nu știm ce va fi, trebuie să fim pregătiți. Vom încerca să discutăm și să ne punem la punct”, a spus Gică Hagi, după partida de la Ploiești. 

Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu

Gicu Grozav a marcat un gol spendid în fața echipei lui Gică Hagi, omul care oferea o declarație memorabilă despre acesta în urmă cu mai bine de un deceniu, când Grozav abia ce „explodase” în fotbalul românesc. 

Atunci, Hagi l-a descris într-un mod mai puțin plastic pe fotbalist: „Gicu Grozav e Gicu Grozav. El se va identifica cu el însuși, depinde de el ce carieră își va crea!” 😅.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Petrolul învinge campioana după un meci nebun! Farul revenise de la 0-2, dar a cedat în prelungiri » Clasamentul ACUM

VIDEO „Gicu Grozav e Gicu Grozav” :) » Reușită splendidă în Petrolul - Farul: Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
valentindragobete
valentindragobete  •  07 August 2023, 10:57
Postat de dobrin pe 07 August 2023, 02:04

In cazul lui Hagi varianta corecta e "Tu vorbesti, tu intelegi!" :))))))

Ești darnic, varianta corecta este "tu vorbești de nu înțelegi nici tu"

vraca56
vraca56  •  07 August 2023, 09:46

ma uit la acest Hagi care o fi fost ca fotbalist bun nu foarte bun pentru ca mai toți jucau pentru el iar antrenorii erau păcălici el dădea ordine. îl tin minte pe Iordănescu în Franța parca sau Italia pe cind la meciul cu Croația Hagi dădea direcții jucaorilor. Bölöni și Lupescu îl puneau la punct pe cind debuta pentru ca juca pentru el iar cei doi l-au atenționat la meciul cu Elveția ca el joaca pentru echipa. în repriza a doua nu a mai primit niciun pas. pe cind a antrenat a avut multe probleme de comportament în special la Galata. a fost pus politic c a antrenor la natiaonala pe cind nu antrenase nci barem o echipa de Șoimii patriei. a clacat. ar trebui sa ramine ca un tehnician lingă un antrenor meseriaș. nu are comunicare nu știe decit prin țipete și se face înțeles greu cind nu știe sa Duca o propoziție pina la capăt. sa nu fi fost nicio diferența între Bölöni, Ștefan Covaci, Dinu și alții care știau sa comunice? nu are pregătire de psihologie care l-a ajuta sa nu mai fie cu parul ascuns cu care lovește razbunindu-se ca ala pe sat. el da afara el aduce jucatori el... da vina pe .. .dar nu pe el. nu are ce caută ca antrenor nici ca motivator nu este bun. a reușit într-un campioana prost și cei ce au jucat cit de cit doreau contracte afara. îmi pare rău dar veți vedea așa cum am mai spus n va face nimic. s-a calificat printr-un mare noroc cu echipa armeana cu mult mai buna dar nu cu șansă. așa ca nea... treci la capete în gura înjură de mama focului ca ești șef nu?

muzzi1
muzzi1  •  07 August 2023, 06:52
Postat de sassuionut pe 06 August 2023, 22:58

Bai băiatule! Ce echipe te vroiau antrenor in vara? Zi-ne și noua, sa știm cine se bucura acum.

cu "bai baiatule" e cumnatelu`! ai gresit personajul :D gica faruuul, daca talent, orice, a demonstrat-o tuturor :P

Vezi toate comentariile (13)
Comentează