FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi vorbește despre plecarea de la Viitorul: "Am nevoie de o nouă motivație" » Ce zice despre colaborarea cu Popescu + l-a luat pe fiul "Baciului" în cantonament

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 21:56

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre o posibilă plecare de la echipa sa și despre șansa de colabora cu Gică Popescu.

"Eu sunt cea mai fericită persoană din România. Am realizat ceva incredibil. Da, îmi doresc o nouă provocare. Vreau la mai bine, să fac mai mult. Îmi trebuie o motivație. Dar nu poți doar cu mintea, trebuie să ai și putere financiară.

Vreau ca acest club să devină mai mare. Dacă nu se întâmplă asta, mergem înainte. Dacă va fi să plec, trebuie să las totul în ordine. Am avut multe oferte, chiar și de la naționale care au jucat la Campionatul Mondial. Nu m-am dus pentru că încă nu sunt pregătit să las clubul și să plec. Nu a fost momentul. Dacă nu plec și voi deveni mai bun și voi fi la nivelul pretențiilor lui Gică Popescu, îi voi face o propunere. Am zis că vom lucra împreună într-o zi", a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

NICOLAS Popescu în cantonament

886597 849385 nicholas 2

Gică Hagi a vorbit și despre Viitorul și despre performanța reușită la club și a dezvăluit că fiul lui Gică Popescu, Nicolas (16 ani), va merge în cantonament cu echipa mare.

"Eu am făcut ceva imposibil, dar lumea nu recunoaște! Trebuie să se spună «Hagi ne-a arătat că se poate». Am câștigat campionatul cu o echipă foarte tânără, cu jucători crescuți la Academie. Când faci lucruri bune vin și rezultatele. Eu am însămânțat ce trebuie și când trebuie, iar acum vin copiii peste mine. Îmi forțează mâna, dar mi-e greu să îi bag pe toți.

În cantonament am luat 6 juniori, câte doi pe fiecare post. Nicolas Popescu este printre ei. El seamănă la joc cu Sergio Busquets. Am luat jucători născuți în 2000 și jucători născuți în 2002. Vreau să vadă cum e la echipa mare, ce nivel e și să vadă cât trebuie să muncescă pentru a ajunge aici", a adăugat Hagi.

"E posibil să plece jucători acum, în iarnă. Vom și aduce fotbaliști"Gică Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  09 Ianuarie 2019, 10:33

"Eu am făcut ceva imposibil, dar lumea nu recunoaște!" - asta deja e prea mult stimate Gica. De cel putin o jumatate de an lumea cunoscatoare, lepefisti, ferefisti, antrenori, analisti sportivi s-au pronuntat in favoarea demersului tau. Ce asteptari ai? Ce sa faca mai mult? Au luat exemplul tau, au luat tineri de la tine, te stimeaza...

fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2019, 09:49

Nu te impiedica nimeni sa visezi,important e sa nu ai multe cosmaruri.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  09 Ianuarie 2019, 07:22

E asa de bun antrenor ca daca se pune pe disponibil nu se intereseaza nimeni de el!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close