FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Fostul coleg de la națională, tranșant despre situația lui Dan Petrescu: „Să aibă cap! Așa e în țara asta, vrem tot timpul să sufere cineva”

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP +28   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 13:34 / Actualizat marti, 02 mai 2023 14:09

Gheorghe Mihali (57 de ani), fostul coleg al lui Dan Petrescu de la echipa națională, ex-campion cu Dinamo în două rânduri, sare în apărarea antrenorului de la CFR Cluj, tot mai contestat din cauza rezultatelor modeste din play-off.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul fundaș cu 31 de selecții la prima reprezentativă spune că „Bursucul” ar trebui să continue la CFR și din vară, chiar dacă „feroviarii” nu-și vor îndeplini obiectivul la finalul sezonului. Mihali consideră că Petrescu e suficient de iscusit pentru a construi o nouă echipă redutabilă în Gruia.

Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

Gică Mihali, sprijin pentru Dan Petrescu: „La experiența lui, știe ce trebuie să facă”

„V-ați obișnuit de cinci ani ca CFR să fie încontinuu campioană... mă gândesc că fiecare echipă are un ciclu, ei sunt deja de cinci-șase ani acolo, în față, și e greu să reziști atât. 

Dar sunt sigur că Petrescu va ști ce să facă la vară. Cred că rămâne acolo, de ce să nu rămână? Câștigă până acum 5 titluri și, brusc, după ce nu mai câștigă, gata, trebuie să plece? Noi asta vrem în țara asta, vrem tot timpul să sufere cineva, abia așteptăm să-l dea pe unu afară. 

Știu că e pretențioasă conducerea CFR-ului, dar mă gândesc că trebuie să aibă cap! Nu-l cunosc (n.r. - pe Nelu Varga), dar am auzit că este un om deștept. Petrescu trebuie să facă echipa cum știe el, să schimbe vreo 6-7 jucători și să aducă sânge proaspăt. S-a încheiat un ciclu, cred. Dar, la experiența pe care o are Petrescu, e imposibil să nu știe ce să facă” a spus Gică Mihali, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Din păcate, noi trăim ca să jucăm în Europa, să mergem să luăm niște firimituri din Conference League. Sunt buni și ăia, vă dați seama... Sper ca CFR să nu rateze calificarea în cupele europene.

- Gheorghe Mihali

Dan Petrescu: „Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci”

Întrebat despre viitorul lui pe banca lui CFR Cluj, Dan Petrescu a spus: 

„Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Mai am un an contract, nu pot pleca de capul meu. Nu vreau să vorbesc la cald”.

Acum suntem pe 3, dar eu nu o să cedez. Voi încerca să găsesc soluții, nu voi dormi nopțile. Dacă jucătorii cedează, eu nu am ce să fac, dar eu nu voi ceda! Niciodată!

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Concluziile lui Dan Petrescu după înfrângerea CFR-ului cu Rapid

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

VIDEO Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

VIDEO A depus armele? Omul de bază al lui Dan Petrescu admite: „Trebuie să fim realiști. E foarte greu”

Ce a remarcat un fost jucător de la CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid: „Și Dan Petrescu simte asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
laur_gr
laur_gr  •  02 Mai 2023, 16:27

Sper sa ramana la CFR si sa joace in Europa. CFR e tare cu Dan Petrescu, fara el e mult mai greu. Fotbalul romanesc are de castigat daca Dan Petrescu ramane in Romania.

dinamo100
dinamo100  •  02 Mai 2023, 15:38

Chiar daca acum CFR pare in cadere sunt convins ca Petrescu nu va ceda la ideea titlului pana in ultima etapa. Farul si FCSB vor avea mult de lucru ca sa rapuna CFR-ul. In alta ordine de idei se tot spune de titlurile castigate de Petrescu, uitandu-se ca si E. Iordanescu a castigat un titlu. De asemenea, se spune destul de putin de sumele imense bagate de Varga in echipa pentru a satisface cerintele lui DP, iar acum sa constatam ca tot nu a fost suficient! Acest sezon este unul ratat de CFR: nu a fost atins obiectivul european (se dorea accesul in Europa League), iar obiectivul intern titlul) este pe cale de a fi ratat. Petrescu a beneficiat pana acum de un credit urias din partea actionarilor, sa vedem daca va mai beneficia de el.

armand
armand  •  02 Mai 2023, 15:32

Daca Petrescu castiga campionatul voi afirma cu palaria scoasa ca a devenit antrenor cu A mare! Putin probabil insa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează