FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Gică Popescu a răbufnit în emisiunea cu ministrul Ionuț Stroe: „Cine îmi plătește mie 300.000 de euro?”

Gică Popescu și Ionuț Stroe au dialogat pe tema reluării Ligii 1 +29   FOTO
Gică Popescu și Ionuț Stroe au dialogat pe tema reluării Ligii 1

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 22:58

Gică Popescu (52 de ani), președintele celor de la Viitorul, a participat joi seara la o emisiune alături de Ionuț Store (40 de ani), ministrul Sportului, și de jurnalistul Dragoș Pătraru (42 de ani). 

Aceștia au vorbit despre reluarea Ligii 1, iar Gică Popescu a avut o poziție fermă cu privire la startul antrenamentelor. „Baciul”, care ocupă funcția de președinte la clubul lui Gică Hagi, spune că o perioadă îndelungată de cantonament n-ar fi o variantă avantajoasă din punct de vedere financiar. 

„Cine îmi plătește mie cei 300.000 de euro, cât ar costa cantonamentul? Cum pot să țin jucătorii departe de familii pentru două luni de zile? 

Să începem în siguranță campionatul din punct de vedere sanitar, dar să și avem banii necesari pentru a îndeplini condițiile! Aceste eforturi financiare aș putea să le fac pentru două săptămâni, dar după aceea aș pune în pericol viitorul clubului pe care îl conduc”, a spus Gică Popescu, la „Starea Nației”. 

Răspunsul lui Ionuț Stroe: „Poate vom mai relaxa măsurile”

„Este, într-adevăr, greu să îndeplinești actualele condiții, dar nu e un model brevetat de noi, ci în toate competițiile majore. Lucrăm la anumite scheme pentru a ajuta sportul din România. În acest moment, nu noi spunem ce trebuie să faceți, ci medicii epidemiologi. Niciun ministru responsabil nu s-ar putea abate de la regulile și măsurile de izolare în condițiile în care sunt peste 500 de reprezentanți în competiția dumneavoastră

 

Nouă ni s-a cerut să transmitem cât mai rapid aceste scenarii care să permită reluarea competiției. Dacă în două săptămâni situația ne va permite, poate vom mai relaxa măsurile. Vedem ce se întâmplă atunci. Momentan, acestea sunt condițiile în care se reia și Bundesliga” - Ionuț Stroe, ministrul Sportului

FOTO. Noi imagini surprinse în București, în timpul pandemiei de coronavirus

+25 FOTO
  • Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO. Gică Popescu, anunț mare pentru România: „Nu s-a mai construit așa ceva din '84!

Citește și alte știri de actualitate:

WOW! Helmuth Duckadam și Gabi Balint s-au „încăierat” în direct, chiar pe 7 mai: „Bine că știi tu mai bine!” vs. „Domnule Gabi, lasă-mă să termin!”

EXCLUSIV Laura Codruța Kovesi, povești de colecție de pe parchet » Dezvăluiri despre fostul procuror-șef al DNA: „Corectă, ambițioasă, fără jumătăți de măsură” + de ce a renunțat la baschet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  08 Mai 2020, 11:11

Auzi și la ăsta, cică ” dar după aceea aș pune în pericol viitorul clubului pe care îl conduc”, el crede că o adunătură de 10-15 care dau cu piciorul în minge, este mai importantă decât sănătatea unei națiuni!! Minte de oltean, atât îl duce, atât spune! *** la muncă, nu la luat sutele de mii de euro așa, ”împingând vântul”. M-am săturat de voi ăștia care ați dat cu piciorul în minge și care aveți pretenții de regi, regine. Unui om de știință care a descoperit ceva pentru umanitate nu i se acordă atenție așa cum li se acordă unor pușcăriași. Asta-i realitatea din România.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

560928364107122
Marcel Jeler  •  08 Mai 2020, 08:57

Oltene, gura ca esti un nimeni care a jucat candva fotbal...

valu4ever
valu4ever  •  08 Mai 2020, 08:55

Poporul roman plateste salariul parnaiasului de Popescu incasat de la guvern!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează