FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu a spus, în direct la TV, de ce Eric nu mai joacă: „Sunt anumite reguli pe care jucătorul trebuie să le respecte”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 11:56

Gică Popescu (51 de ani), președintele clubului Viitorul, a explicat de ce Gheorghe Hagi (54 de ani) nu s-a mai bazat în ultimul timp pe Eric de Oliveira (33 de ani, mijlocaș ofensiv). 

„E vorba despre kilogramele în plus. Știți că Gică este foarte exigent. Sunt anumite reguli pe care jucătorii trebuie să le respecte. Ei știu greutatea optimă, iar ea trebuie respectată”, a spus Popescu la ProX.

Brazilianul nu a jucat în ultimele două meciuri din Liga 1 pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi: Astra - Viitorul 1-1 și Viitorul - Voluntari 4-0.

Hagi a declarat în urmă cu o săptămână că Eric este accidentat, dar că acesta va juca din nou atunci când va dori antrenorul: „O să îl vedeți când o să vreau eu! E accidentat, dar apare când vreau eu”.  

Eric de Oliveira a egalat recent recordul celui mai bun marcator străin din Liga 1, Wesley da Silva (38 de ani), ambii având 64 de goluri.

204 meciuria adunat Eric în Liga 1, în timp ce Wesley a bifat 121 de partide

VEZI ȘI: 

Chindia Târgoviște și-a completat lotul cu Andrei Pițian și Ioan Dumiter

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 August 2019, 07:43

Intra inapoi in carapace, ai lasat deja prea multe bale !

melcul_furios
melcul_furios  •  28 August 2019, 14:40

Asta cu kg in plus e mai puțin relevanta, sunt zeci de fotbaliști care au câteva kg în plus și joacă f bine. De exemplu Lukaku e cam solid, din care rețin Balint era cam legat și celui mai bun jucător recent, Maradona, i se zicea "butoiașul atomic". Hagi se oftica că un brazilian de 33 de ani trecut pe la 10 echipe e mai bun decât copiii lui geniali.

dinamo100
dinamo100  •  28 August 2019, 14:05

Poate asa o fi cum spune Popescu, insa asta nu-l scuza pe Hagi ca nu stie sa comunice si da declaratii aiurea! Una e sa spui ca Eric sta pe tusa "cat vreau eu", si alta sa spui ca Eric are anumite probleme fizice care momentan nu ii permit sa joace.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează