Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 22:40

Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare în "Dosarul Transferurilor" şi speră ca această decizie a Curţii de Apel să se schimbe pentru a nu-i fi afectată imaginea.

Fostul internaţional a fost invitat la emisiunea Vorbe grele de la Antena 3 unde a explicat cum se simte după decizia Curţii de Apel: "În acest moment am un urlet interior, brutal, îmi vine să urc pe casă şi să urlu. Mă trezesc la 3 noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am relizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o zi, în această săptămînă.

"M-au sunat oameni importanţi din fotbal, de la Barcelona, erau şocaţi, au crezut că voi fi închis, nu ştiau că e doar cu suspendare. Nu ştiu nici ce să le mai explic copiilor mei, asta a fost cel mai greu", a mai declarat Popescu.

Fostul jucător al Barcelonei spune că avea un vis cînd era încă fotbalist: "Voiam să-l depăşesc pe Gică Hagi, acesta a fost visul meu, să fiu mai bun decît el. Am fost căpitan la Barcelona, a fost neaşteptat pentru că Guardiola era crescut la Masia, era primul jucător provenit de acolo, a cîştigat Liga Campionilor"

Popescu a dezvăluit şi o întîmplare inedită dintr-o vacanţă în Dubai: "Eram la un restaurant, am auzit că era cineva care vorbea turceşte şi m-am întors către ei. Nu am vorbit cu ei, dar după un minut a venit o sticlă de şampanie din partea lor. Nu am acceptat-o, dar apoi a venit chiar turcul: 'Sînt fan Fener şi urăsc Galatasaray, dar ceea ce aţi făcut pentru fotbalul din Turcia merită toate aprecierile. Vă rog să acceptaţi acest cadou'"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping