FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gică Popescu e categoric după cazurile de Covid-19 de la Dinamo și CFR: „De ce să intre toate echipele în cantonament?”

Gică Popescu, categoric după cazurile de Covid-19 de la Dinamo și CFR
Gică Popescu, categoric după cazurile de Covid-19 de la Dinamo și CFR

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 20:47 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 21:16

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, și-a manifestat încă o dată dezacordul față de propunerea prin care cluburile din Liga 1 ar intra într-un cantonament centralizat până la finalul sezonului. 

Cazurile de coronavirus de la Dinamo și CFR Cluj au redeschis discuția intrării în cantonament până la finalul competiției. Chiar și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a amintit această variantă, dar Gică Popescu nu e de acord. 

Gică Popescu: „Trebuie să terminăm meciurile”

„Din fericire, sunt doar două echipe cu astfel de cazuri, Dinamo și CFR. La Dinamo situația este mai gravă decât la CFR. Sperăm că aceste două cazuri să rămână singulare și să putem termina competiția pe teren. Cred că ar trebui să fim mai atenți atunci când vorbim de respectarea regulilor impuse de către LPF și FRF. Nu este simplu ca jucătorii să nu iasă în oraș, să nu petreacă timpul cu prietenii, dar mai sunt două săptămâni, ar trebui să nu riscăm în aceste două săptămâni. Trebuie să terminăm meciurile care au mai rămas de jucat”, a afirmat Popescu, conform Look Sport.

„În cantonament ar putea intra echipele care au probleme și care nu pot să gestioneze această situație. De ce să intrăm toate celelalte echipe în cantonament? Dar acest lucru se poate întâmpla oricui, pentru că pericolul infectării este peste tot. Poți să ai ghinion, eu sper să nu mai avem astfel de cazuri. Nu știm când vom termina acest sezon, ca să vorbim de noul sezon”
- Gică Popescu, președinte Viitorul

VIDEO Gică Popescu, mesaj pentru campania #vafibine: "Să ne gândim la binele celor de lângă noi și să-i protejăm"

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus din Liga 1: 

Șoc la CFR Cluj: încă 5 cazuri noi de coronavirus » Totalul a ajuns la 10

Justin Ștefan, amenințat de fanii lui Dinamo! Reacția oficialului LPF: „Încetați! Căutăm soluții”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
creeperno
creeperno  •  20 Iulie 2020, 22:43

Va mananca bau bau daca nu intrati?

110146613198286
Gabi Simon  •  20 Iulie 2020, 22:13

Gica in perioada asta de pandemie ,sa stii ca toate echipele ar fi trebyut sa stea in cantonament izolati si sa iasa doar pentru meciuri,asa e normal ca jucatorii sa fie protejati ca nu e vb doar de 1-2 persoane. Daca se punea in practica asta ,atunci nu mai eray sinfectari la nici un club . Cind ai contract de jucator in strainatate si joci afara atunci vii acasa in fiecare saptamina sau wikend? Nu vii, e ceva normal gindirea asta fireasca in perioada asta grea de pandemie,si restul e de inteles

middlesbrough
middlesbrough  •  20 Iulie 2020, 21:50

Voi astia cu prenumele Gheorghe numai rau ati facut fotbalului romanesc in ultimul timp....Becali, Hagi, Popescu, Stefan de la Piatra Neamt, Chivorchian, arbitrii cu numele Costica Gheorghe si de la suceava si de la valcea...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează