FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Gică Popescu, desfiinţat de un posibil contracandidat la şefia FRF: "E credul, nu e în stare să conducă nimic!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 23:10

Constantin Iacov, fostul preşedinte al celor de la FC Naţional, nu crede că Gică Popescu e candidatul potrivit pentru a-l înlocui pe Mircea Sandu şi recunoaşte că e tentat să se înscrie şi el în cursa pentru şefia FRF, la care a mai participat în 2010.

"Mircea Sandu nu mai vrea să mai facă parte din fotbalul românesc, pentru că ştie ce dezastru vine. El va încerca să-l pună pe acest post, iar lui i se vor sparge toate oalele în cap. Uitaţi-vă la afacerile lui din ultimii ani. A fost folosit de multă lume. E foarte credul. Aşa s-a obişnuit, să aibă încredere. Gică Popescu nu e în stare să conducă nimic, s-a ales praful pînă şi de şcoala care-i poartă numele.

Avem nevoie de oameni capabili, noi n-avem asta la FRF. Nu putem să-l certăm pe Piţurcă, el poate ne califică, dar nu e vina lui pentru situaţia fotbalului, e vina celor care l-au pus. Noi trebuie să avem un proiect serios, nu să punem la naţională unul care avea cameră într-un pachet de ţigări şi trişa la poker. Încă nu ştiu dacă voi candida. Momentan n-o voi face, dar pînă la anul se poate întîmpla orice", a spus Constantin Iacov la Fanatik Show, la Etno TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gio1
gio1  •  15 Noiembrie 2013, 20:44

Mare manager gica popescu! Pe ce a pus mana s-a uscat ! Ce daca a jucat la echipe f mari? trebuie sa fi capabil sa intelegi ce se intampla acolo! Daca el cand a venit in Craiova sarea peste sinele de tramvai sa nu se curenteze...e clar fara speranta

mvradulescu
mvradulescu  •  15 Noiembrie 2013, 17:55

Trebuie să recunosc sincer că idealul meu ar putea fi conducerea fotbalului românesc de cuplul Constantin Iacov - Gino Iorgulescu. Motivul ? Păi dacă tot am început să dărâmăm, măcar să o facem cum trebuie ! Iar dacă Iorgulescu îşi dă demisia pentru "mărunţişurile" alea de care vorbea dl Iancu, aş fi de părere să fie înlocuit de dl. Mititelu, care pare să fie o personalitate "promiţătoare" ! Nu fac idoli nici din dl.. Sandu, nici din dl. Dragomir, dar dacă tot ţinem să-i inlocuim pentru a potoli setea de "sânge" a mulţimii, măcar să aducem unii care ne oferă garanţia că sunt măcar la nivelul lor de competenţă şi corectitudine !

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  15 Noiembrie 2013, 12:03

Candidează, Costică, candidează, să ne distrăm mai bine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează