LIGA 1  ·  VIITORUL

VIDEO Gică Popescu, detalii de la negocierile dintre Rednic și Hagi: „Au durat 10 minute, Gică a insistat. Mircea și-a asumat acest obiectiv”

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, a lămurit relația dintre Mircea Rednic (58 de ani) și Gică Hagi (55 de ani).
Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, a lămurit relația dintre Mircea Rednic (58 de ani) și Gică Hagi (55 de ani).

Articol de , - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 20:14 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 20:47

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, a lămurit relația dintre Mircea Rednic (58 de ani) și Gică Hagi (55 de ani). 

  • Mircea Rednic, ultima dată la Poli Iași, a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate cu Viitorul. Detalii AICI!

Mircea Rednic și Gică Hagi nu au avut cea mai bună relație în trecut. Prezent la recepția arenei „Arcul de Triumf”, Gică Popescu spune că totul a fost dat uitării, iar cei doi sunt concentrați pe îndeplinirea obiectivului din acest sezon, accederea în play-off. 

Gică Popescu, despre negocierile dintre Hagi și Rednic

„Cred că numai oamenii deștepți depășesc momentele dificile, așa cum au fost la un moment dat între Mircea și Gică. Gică a insistat ca Mircea să fie următorul antrenor, are o experiență extraordinară, a făcut performanță și ca jucător, și ca antrenor. 

E nevoie în vestiar de astfel de persoane, după experiența cu Ruben de la Barrera, un antrenor foarte bine intenționat, a muncit enorm, dar când lucrurile nu merg în fotbal se întâmplă la fel, antrenorii plătesc. Mircea are contract pe doi ani și jumătate și ne dorim să-l ducă la bun sfârșit, dacă se poate să-l și prelungim. Dar rezultatele țin antrenorii în funcție”, a declarat Gică Popescu. 

Mircea Rednic și Viitorul, negocieri de 10 minute

„10 minute au durat negocierile. Mircea s-a bucurat că a fost contactat de noi, a apreciat tot ce s-a realizat, baza de la Constanța, condițiile de la Viitorul. Vine foarte motivat, cu ambiții mari. I-am zis să fie mai ponderat în propunerea anumitor obiective, s-o luăm pas cu pas. Încrederea e uriașă, suntem deja trei foști jucători de echipă națională, cred că avem peste 300 de meciuri împreună. Ne vom pune experiența în slujba clubului și sperăm să avem rezultate. Obiectivul pe care Mircea și l-a asumat e intrarea în play-off”, a concluzionat Popescu. 

Clasament Liga 1:

VIDEO. Gică Popescu, detalii despre relația dintre Rednic și Hagi 

Citește și alte știri despre Viitorul: O femeie din Olt și-a lăsat mașina pornită şi a intrat într-un supermarket, preț de câteva minute. A trăit un șoc când a ieșit. „Am crezut că mor când am văzut”
Libertatea
Comentarii (1)
kensan.gmm  •  04 Decembrie 2020, 22:31

Numai in ROmania ex-puscariasi sunt in functii publice si presa ii mediatizeaza fara demnitate.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:15 Baschet M
Steaua - Argeș Pitești
Digi 3, Telekom 3
18:15 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - BC CSU Sibiu
Digi 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Osasuna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
22:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet
Liga 1