FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu, două mesaje clare pentru Răzvan Burleanu: „Ar fi timpul să facem asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 08:40 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 09:37

Gică Popescu, președintele Viitorului, a analizat problemele din Liga 1 și a avut două mesaje către Răzvan Burleanu, conducătorul Federație Române de Fotbal.

Fostul membru al „Generației de Aur” spune că este nevoie de Arbitraj Video în Liga 1, pentru a nu mai exista erori de arbitraj care să decidă soarta meciurilor, și vrea schimbarea regulii jucătorului sub 21 de ani.

Gică Popescu: „Ar fi timpul să introducem VAR în Liga 1”

„Eu văd ca al doilea jucător să fie sub 23 de ani pentru a avea continuitate. Dacă el joacă doar un an degeaba ai mai făcut această regulă. Când nu mai e eligibil se renunță la el. Al doilea jucător U23 să joace minimum 45 de minute. Poate nu mai e așa tânăr, dar sunt jucători care nu se maturizează repede.

Ar fi timpul să introducem VAR! Poate îndrepta erorile din cauza cărora și noi am suferit. Trebuie să spunem «Stop! Ajunge!». Câștigătoarea campionatului trebuie decisă pe teren, nu în birouri, unde se fac programările arbitrilor.

Ar fi normal ca greșelile de arbitraj să dispară și primul pas e introducerea VAR. E o tehnică pe care a adoptat-o toată lumea, doar la noi durează mai mult și e mai complicat. Trebuie doar bunăvoință și implicare. Cei de afară au două capete și patru mâini?”, a declarat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să legăm redeschiderea stadioanelor de vaccinare!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  20 Februarie 2021, 13:39

Propunerea mea e ca regula sa fie 2U19 tot meciul, toate nivelurile, diviziile, ligiile. Ce spune Gica Popescu e tocmai gresit, jucatorii promovati prin aceasta regula trebuie sa arate cat mai mult si sa ramana in club daca nu si in echipa de baza, altfel daca nu reusesc asta, e normal sa se decida inca de tineri privitor la cariera ce si-o propun. Daca dupa 23 de ani, 25, 27, iau aceasta decizie riscul de a ajunge someri greu recuperabili creste nepermis de mult si nu are rost ca societatea in ansamblu sa isi asume asta. Aceasta problema se pune si poate fi mai acuta in special la ceilalti 4 jucatori din lot care in primcipiu sunt necesari pentru respectarea regulii.

5064627386943903
Radu Gabriel  •  20 Februarie 2021, 10:50

Ți-ai rezolvat problemele cu brd Gica, te-au amânat cu banii

valentindragobete
valentindragobete  •  20 Februarie 2021, 10:50
Postat de Florin Alexandru pe 20 Februarie 2021, 10:28

Popescu asta nu a facut NiMiC bun in viata lui dar vrea VAR ! CE IPOCRIT

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează