LIGA 1  ·  TRANSFER

Gică Popescu explică raționamentul prin care Ianis Hagi a ales Genk: „E proiectul care îi oferă posibilitatea să crească”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Vineri, 12 Iulie 2019

Gică Popescu (51 de ani), președintele celor de la Viitorul, se află alături de Gheorghe Hagi (54 de ani) și Ianis Hagi (20 de ani) în Belgia, unde se negociază transferul fiului „Regelui” la Genk.

„Baciul” a explicat, în cadrul unei intervenții televizate, motivele care l-au determinat pe Ianis Hagi să aleagă oferta celor de la Genk, un brand inferior celor despre care s-a vehiculat în ultima perioadă că ar vrea să-l transfere, precum FC Sevilla, Barcelona sau Valencia. 

„Am venit pentru a continua negocierile. Deocamdată, nu e nimic semnat. Anumite lucruri trebuie puse la punct. Cât timp nu sunt lucrurile clare şi semnăturile pe contracte, totul e relativ. Antrenorul şi l-a dorit enorm pe Ianis în echipă. Interesul lor e de foarte mult timp, dinainte de Campionatul European. A fost primul club care l-a dorit pe Ianis.

E un proiect sportiv care lui Ianis i-a plăcut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e că Ianis nu s-a uitat niciodată la partea financiară şi a dorit să aleagă proiectul sportiv care să-i ofere posibilitatea să crească în continuare.E bine că s-a terminat această «telenovelă». Ianis a ales clubul care consideră că poate să-l ajute să crească în continuare ca sportiv, a declarat Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

1.500.000 €va fi salariul anual al lui Ianis Hagi la Genk 

Vezi și:

Ianis Hagi la Genk, fabrica de vedete a Europei! Vineri, ultimele negocieri și vizita medicală + primele imagini de la sosirea în Belgia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (4)

Gheorghe Clejanu  •  12 Iulie 2019, 15:01

Baciule *la beci ai fost* nu mai pleacă la echipe mari? nu îi place banii? atât poate pt Genk dacă o putea si aici la Fiorentina 2

polistul68  •  12 Iulie 2019, 14:57

Bine ca s-a terminat, asa cum spune si el, aceasta 'telenovela".....Cred ca e deja obosit, de atatea plimbari pe la Barca, Bayern, City, etc.....adica campanie marca fratii Becali....clar ca, cel putin deocamdata, nu are puterea sa se impuna la o echipa mare. Trebuie sa lucreze foarte mult la capitolul fizic ( viteza si forta), la disciplina....sa dea Dumnezeu sa ajunga cel mai mare fotbalist, dar felul in care e "ajutat" de apropiati, nu cred ca i face bine.

Carlos Mendoza  •  12 Iulie 2019, 13:38

Stai să-l vedem și la acest "brand inferior" jucând meci de meci. Posibil să nu aibă banderola de căpitan cusută pe braț. Să fim circumspecți, dar să-i zicem succes.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1