FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu anunță schimbări importante la Viitorul: „Asta vrem” » Ce zice despre fuziunea cu Farul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 23:13 / Actualizat joi, 27 mai 2021 23:53

Viitorul a câștigat duelul contra Chindiei, 3-2, și va juca duminică, de la 20:30, împotriva lui Sepsi pentru un loc în Conference League.

La finalul partidei, Gică Popescu, președintele Viitorului, a anunțat că se vor face schimbări importante la echipă începând cu sezonul viitor. În plus, „Baciul” a vorbit și despre posibila fuziune cu Farul Constanța, clubul lui Ciprian Marica.

„Noi ne-am îndepărtat de la filozofia noastră. În ultimele meciuri au folosit din nou foarte mulți tineri și vrem  să revenim la identitatea inițială, să ne bazăm pe tineri din Academie și să le dăm încredere. Vrem să revenim la sistemul de joc pe care l-am avut la începutul proiectului. Mai avem trei zile și de luni vom putea vorbi și de noul antrenor.

Fuziunea cu Farul  este deocamdată la nivel de proiect. Vrem să ne concentrăm pe finalul de sezon, iar de luni vom discuta. Eu cred că atunci când două forțe se unesc, cea care rezultă este mai puternică. Dacă se va întâmpla, echipa va fi mai puternică”, a spus Gică Popescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Am câștigat trei meciuri la rând în play-out și am ajuns să ne batem pentru cupele europene. Azi, echipa a fost mai relaxată și mai încrezătoare. Am câștigat, am făcut un meci bun, iar duminică nu avem nimic de pierdut.
– Gică Popescu

VIDEO Planurile lui Răzvan Burleanu pentru sezonul viitor + Destinații noi pentru Supercupa României

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Echipa lui Hagi, adversara lui Sepsi în barajul pentru Conference League

Pe cine a amintit UEFA drept câștigătoare a Cupei Campionilor din 1986, într-o postare care prefațează finala City - Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bridges
bridges  •  28 Mai 2021, 08:36

Cand doua forte se unesc, da, rezulta una mai puternica. Doar ca Farul nu e nici pe departe o forta, e zero barat, echipa de blatisti, saraci, fara potential, vin doar sa consume resurse. Au niste suporteri de cea mai joasa speta, scandalagii. Farul nu e o echipa atractiva, e o piatra de moara.

kuba
kuba  •  28 Mai 2021, 07:47

Omerta de la malul marii. Machedonisme ieftine.

gogoas
gogoas  •  28 Mai 2021, 00:38

Voi ati anuntat nu el

Vezi toate comentariile (4)
Comentează