FOTBAL  »  Superliga  »  DISCIPLINĂ

Gică Popescu îl critică pe Alibec pentru o decizie controversată: "A greșit foarte mult"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 15:28

Gică Popescu a comentat decizia lui Denis Alibec de a pleca în vacanță în momentul în care a aflat că nu face parte din lotul selectat de Dică pentru ultimul meci al anului, 2-0 cu Viitorul.

"Când joacă echipa ta, trebuie să vii la meci, nu trebuie să ai o reacţie din asta, «Plec la munte, la schi». Trebuie să fii acolo, lângă echipă. Aici a greşit foarte mult", a spus Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Denis Alibec a intrat în dizgrația conducerii de la FCSB și nu este exclus ca atacantul să părăsească echipa în această iarnă, având în vedere că nu are nici un gol marcat în Liga 1 în acest sezon.

Înainte de asta, Gică Popescu îi criticase pe oamenii din conducerea de la FCSB pentru faptul că pun prea multă presiune pe Denis Alibec și deoarece nu-i oferă suficientă încredere (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
zorro5
zorro5  •  30 Decembrie 2017, 08:40

Hai Vladescule,...ca tu scrii mai bine,...de exemplu ' ORICE OM FATA CAZIER ',..am vazut greseala de la inceput dar am inteles ce ai vrut sa spui si nu am comentat,..la mine e scuzabil,,..deoarece sint plecat de aproape 30 de ani din Ro ; si printre altele,..toti aveti ce aveti cu PSD-ul ,..ciuma rosie,..etc,..etc,...iar eu ca LIBERAL,..din nastere,..va atrag atentia ca daca va comportati asa,...fara sa studiati unde gresiti,..o sa va mire ,..dar la urmatoarele alegeri,..tot,..ciuma rosie ,..va castiga!,...PACAT !!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  29 Decembrie 2017, 23:10

zorro5 il admir pe Gica pt ce a facut in teren, dar a gresit grav cand s-a facut "carausul" fratilor b, stia foarte bine ce face nu a fost inselat sau mai stiu eu ce. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa fie in fruntea FRF sau LPF. Daca vrea sa fie patron, presedinte sau orice alta functie la un club privat n-are decat dar sa nu reprezinte oficial fotbalul romanesc. Intr-adevar, si-a ispasit pedeapsa, etc dar moral nu poate fi reprezentantul fotbalului national. Nu pui paznic la caminul de fete pe unul care a fost condamnat pt viol, in schimb poate munci in alta parte. Cam asa e si aici. Repet, un mare jucator ai un mare caracter cat a fost in teren. Apoi...

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  29 Decembrie 2017, 21:05
Postat de zorro5 pe 29 Decembrie 2017, 19:30

Sa ma scuze Juventin,...n-am fost atent,...cel revolutionar si categoric,..e Mircea Vladescu,...cam are fata de Vulpasin ,..baiatul !!!

Mai Zorro , daca tot te crezi destept ,cult si frumos , atunci afla de la "baiatu" ca se scrie ESCROC nu eXcroc , dar de unde sa stii , de unde nu e ....... Tupeul nu suplineste lipsa de cultura , cat despre Bayern Munchen e club PRIVAT , nu FRF !!!! Daca tie-ti plac penalii , e treaba ta , poti vota cu PSD-ul ca aia dau de mancare la putori !!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează