FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FARUL

Gică Popescu atacă LPF, după ce Clinceni - Farul a fost amânat: „E o mizerie! Sunt amatori la Ligă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 10:45 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 11:24

Meciul dintre Academica Clinceni și Farul, programat duminică, a fost amânat, din cauza faptului că ilfovenii nu au suficienți jucători apți.

Din informațiile GSP, Clinceni avea vineri seară doar 11 jucători apți, dintre cei 16 înscriși la Ligă. Doi fotbaliști de pe lista A și doi de pe lista B au fost testați recent pozitiv la COVID, unul dintre ei fiind portarul Andrei Ureche.

Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”
TRANSFER
Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”

Gică Popescu, nervos după amânarea meciului Clinceni – Farul

În această dimineață, Gică Popescu, președintele Farului și cel care a anunțat încă de joi că vor fi cazuri de COVID la Academica Clinceni, a fost extrem de nervos și a criticat modul în care LPF a gestionat această situație.

„E trist că LPF nu respectă regulamentul. A acceptat ca cei de la Clinceni să nu aibă în lot 8 jucători formați la nivel național și 4 formați în propria pepinieră. Așa spune regulamentul. Din câte am văzut, Clinceni a încetat recent raporturile contractuale cu 4 jucători. De ce nu a adus alții? 

Aceste mizerii, anunțate de mine de joi, le-au fost aduse la cunoștință celor de la LPF, dar Liga pare că susține o asemenea mizerie. Academica Clinceni trebuia să piardă meciul cu 3-0 și juca de săptămâna viitoare cum dorea. Înțeleg că așteaptă să aducă alți jucători. Nu e vina mea... 

Ai echipa a doua, ai juniori. De ce ai doar 6 jucători pe lista A și 10 pe lista B? E vina mea? De ce acceptă Liga ca o echipă să înregistreze cu un număr redus de jucători când poate pune 25? Iar 8 dintre ei trebuie să fie formați la nivel național și 4 formați în propria pepinieră”, a declarat Gică Popescu la ProX.

Gică Popescu acuză: „E ceva premeditat!”

Gică Popescu a dezvăluit și ce mesaj a primit din partea FRF în momentul în care i-a anunțat că Academica va încerca să amâne meciul.

„Am informat Liga și am spus ce se va întâmpla. Cei de acolo au zis «Hai să vedem, hai să așteptăm». A fost exact cum am zis eu. E ceva premeditat. Nu știu ce vom face, nu știu ce va fi. Echipa e de două zile în cantonament, azi plecam spre Giurgiu. E lipsă de respect să ne anunți în această dimineață că nu se joacă meciul.

Noi suntem foarte dezamăgiți. E atât de evidentă această mizerie încât te lasă fără cuvinte. Nu e vina mea că Academica are doar un portar pe listă.  Cânt vezi atâtea mizerii îți trece pofta de investit și de munci pentru a face performanță. Muncești, te antrenezi și vin amatorii de la Ligă și zic «Meci amânat că așa vrem noi»”

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Edi Iordănescu subordona tot fotbalul românesc în 2015 » De pe locul 12 câștiga mai bine ca Șumudică, Gâlcă, Protasov sau Cârțu

Becali și-a luat gândul de la atacantul rivalei! Și gratis, tot e prea scump pentru FCSB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Ianuarie 2022, 22:49
Postat de ucluj2011 pe 29 Ianuarie 2022, 11:57

Dacă este adevărat că au doar 11 jucători disponibili , atunci este F. BINE că sa amânat meciul. Rușine Gică Popescu!

aia nu au doar 11 jucatori disponibili, au toti jucatorii doar 11! popescu are dreptate ca liga nu ar trebui sa accepte ca o echipa sa joace in prima liga cu problemele pe care le are clinceniul, insa o zice el, popescu! si atunci e egal cu zero!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  29 Ianuarie 2022, 19:28
Postat de daniord pe 29 Ianuarie 2022, 19:10

Nu ma surprinde numarul mare de refulati, *** educational care îl jignesc pe G.Popescu postand mizeria din ei. Acest om a gresit si-a ispasit pedeapsa si are dreptul la opinie cu atat mai mult ca are si dreptate! Dispareti corectilor.

Care opinie ba?cand a amanat fcsb in octombrie meciul din acelasi motiv de ce n-a protestat?i-a casunat pe amaratii astia pe care oricum ii bateau?inainte de postarea prosteasca a ta mai bine te informai si apoi scriai mizeria ta de comentariu si ofense aduse la adresa altora prostanacule.

daniord
daniord  •  29 Ianuarie 2022, 19:13

Nu ma surprinde numarul mare de refulati, *** educational care îl jignesc pe G.Popescu postand mizeria din ei. Acest om a gresit si-a ispasit pedeapsa si are dreptul la opinie cu atat mai mult ca are si dreptate! Dispareti nulitatilor cu mizeriile voastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează