FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNŢUL BACIULUI

Gică Popescu: "Mă gîndesc serios să candidez la FRF! Vreau schimbarea percepţiei oamenilor faţă de fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 15:37

Gică Popescu a declarat, miercuri seară, la emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, că intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al FRF la alegerile din 2014.

"Mă gîndesc serios să candidez la preşedinţia FRF. Nu ascund că aş fi interesat de şefia Federaţiei atunci cînd voi realiza că echipa mea şi proiectul meu sînt bune. Aşteptările vor fi foarte mari, dar eu nu pot merge doar să fiu preşedinte. Ţin enorm la echipa cu care aş vrea să mă prezint la alegeri. Cînd mă voi decide să fac acest pas voi avea o echipă extraordinară şi voi avea ca misiune schimbarea percepţiei oamenilor faţă de fotbal", a declarat Gică Popescu la Realitatea TV.

"Atunci cînd nu readucem oamenii la stadion şi pe cei care pot sprijini financiar această actvitate, fotbalul va intra în declin"
Gică Popescu, fost internaţional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
aquadig
aquadig  •  15 Februarie 2013, 01:13

ce tupeu are olteanul.. ce perceptie sa schimbe el, care e un fripturist cercetat penal

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  15 Februarie 2013, 00:37

Mai bine cu Lupescu la cirma FRF,decit cu ucenicul lui giovanii!

schoenbirk
schoenbirk  •  14 Februarie 2013, 23:28

Atat timp cat ai colaborat cu niste infractori,nu ai calitatea morala necesara unei astfel de initiative!Esti singurul vinovat pentru idiotenia pe care ai facut-o!Ti-ai distrus zeci de ani de munca pentru niste bani care oricum nu-ti lipseau!Te compatimesc dar ce-i facut facut ramane!Daca nimeni nu ti-a spus pana acum,am sa-ti spun eu care e cel mai important lucru in viata: dimineata cand te privesti in oglinda sa nu-ti fie rusine de ce-ai facut ieri!Doar ca pentru asta trebuie sa stii ce e RUSINEA!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează