FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu, „săgeți” către Petrescu înaintea meciului direct: „Se sperie de toată lumea şi dacă joacă cu divizia C”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 17:05 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 17:34

CFR Cluj se deplasează în etapa a 2-a din play-off pe terenul celor de la Farul, sâmbătă, de la ora 20:30, iar duelul dintre cele două a început înaintea fluierului de start.

Gică Popescu (54 de ani), președintele constănțenilor, a avut un mesaj de transmis antrenorului campioanei, după ce acesta a declarat la conferința de presă premergătoare jocului că Farul este echipa mai bună pe teren propriu, arătându-și îngrijorarea.

Dan Petrescu, reacție total neașteptată după gafele lui Rusandu: „Știți că de obicei sunt mai vulcanic” + prefațează meciul cu Farul: „Nu se putea unul mai greu”
CFR Cluj
Dan Petrescu, reacție total neașteptată după gafele lui Rusandu: „Știți că de obicei sunt mai vulcanic” + prefațează meciul cu Farul: „Nu se putea unul mai greu”

Gică Popescu, mesaj categoric pentru Dan Petrescu

După ce a fost invitat de lux la partida Galatasaray - Barcelona, scor 1-2, în optimile de finală din Europa League, la revenirea în țară, Gică Popescu „l-a taxat” pe Dan Petrescu, având un mesaj categoric la adresa acestuia. 

Se sperie de Farul? Păi el se sperie cu toată lumea. Și dacă joacă împotriva Diviziei C, el se sperie. Dar el se sperie așa, în fața voastră, că el e conștient de valoarea echipei pe care o are, de valoarea individuală a jucătorilor pe care îi antrenează. E câștigătoarea meritorie a ultimelor patru ediții de campionat, sunt pe primul loc la o diferență importantă față de FCSB. 

Deci Dan este conștient de valoarea echipei și face aceste declarații, pe care le văd normale, pentru a-și ține echipa în priză, pentru că în momentul în care ești pe primul loc și începi să te distanțezi de urmăritoare, poate să intervină o anumită stare de relaxare, el nu vrea lucrul acesta. Este modul lui de a-și pregăti echipa și o face foarte bine”, a declarat Gică Popescu, la revenirea în România.

Farul, la meciurile de pe teren propriu, e echipa cea mai bună. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu. Asta am simţit şi noi la Constanţa. Atunci am avut noroc, am recunoscut. Am ajuns rar la poartă şi am marcat două goluri, am avut noroc. Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem. 

Trebuie să fim atenţi, să punem probleme. Cred că, în momentul ăsta, nu poţi avea un meci mai greu decât să joci contra Farului la Constanţa, cu Hagi antrenor. 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Înaintea duelului de la malul mării, CFR este lider în clasament, cu 41 de puncte, la șapte în fața urmăritoarei FCSB și la 17 distanță față de următoarea adversară, Farul.

VIDEO Play-off, etapa 2 // Match Preview Farul Constanța - CFR Cluj

Citește mai multe știri

LPF, răspuns categoric pentru Dan Petrescu: „Obiectivul Ligii este altul. Nu este vorba doar de munca jucătorilor”
CFR CLUJ
LPF, răspuns categoric pentru Dan Petrescu: „Obiectivul Ligii este altul. Nu este vorba doar de munca jucătorilor”
Nasser Chamed, jucătorul care a acuzat Farul că l-a tras pe sfoară, a semnat cu altă echipă din Liga 1
CHINDIA
Nasser Chamed, jucătorul care a acuzat Farul că l-a tras pe sfoară, a semnat cu altă echipă din Liga 1

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
vasileroaita
vasileroaita  •  18 Martie 2022, 20:23

Când își lăuda echipa, Dan Petrescu era criticat pentru că, cică, își desconsidera adversarul. Acum, dacă laudă echipa adversă, este criticat pentru că nu e realist!? Ce ar trebui să spună ca să vă fie pe plac?!?

elgabri
elgabri  •  18 Martie 2022, 19:38

Nu ne intereseaza parerea penitenciarelor

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  18 Martie 2022, 19:15

Popescule are dreptate Dan Petrescu el nu are cumnat, cumnatul nașul lui finul și finul nașul lui Pandele de asta recunoaște că sunt echipe bune.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează