FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu își „înțeapă” rivalele din Superligă: „Ăsta e modelul de business, noi l-am patentat”

Gică Popescu / Captură Prima Sport
Gică Popescu / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 20:23 / Actualizat joi, 18 mai 2023 21:11

Gică Popescu (55 de ani), președintele liderului Farul, speră că strategia implementată de Hagi la clubul de la malul mării va fi preluată de cât mai multe dintre competitoarele din Superligă. 

Cu doar câteva zile înaintea meciului cu FCSB, cel care le poate aduce dobrogenilor cel de-al doilea titlu din istorie, fostul mare jucător trimite „săgeți” în direcția cluburilor care preferă să aducă fotbaliști din străinătate în detrimentul investițiilor în centrele de copii și juniori.

De ce se teme FCSB de Radu Petrescu? La precedenta finală pentru titlu, a arbitrat pro-Farul și a decis campionatul în favoarea lui Hagi
Farul - FCSB
De ce se teme FCSB de Radu Petrescu? La precedenta finală pentru titlu, a arbitrat pro-Farul și a decis campionatul în favoarea lui Hagi

Gică Popescu, sfaturi pentru rivalele Farului din Superligă: „Ăsta e modelul de business, noi l-am patentat”

„Chiar dacă nu am câştiga [titlul], am patentat deja un model de business, un model de performanţă, care m-aş bucura să fie urmat şi de alte cluburi din România. Suntem echipa care investeşte în copii şi juniori, aducem foarte mulţi copii şi juniori la echipa mare, am dominat întreg sezonul cu patru copii.

Ăsta e modelul de business, modelul fotbalului românesc, nu să aducem străini de mâna a doua din străinătate, ci să investim în copii şi juniori. Noi, o bună parte din buget, o investim în academie şi iată că jucătorii care vin de la academie pot duce echipa către o finală de campionat. 

Să nu mai spunem că fotbalul românesc nu are resurse, are resurse nenumărate, important e să ne uităm către resursele noastre, către copiii noştri şi să lăsăm jucătorii străini de mâna a doua care umplu campionatul nostru”, a spus „Baciul”, la Orange Sport

Gică Popescu explică de ce Farul nu vinde bilete pentru duelul cu FCSB: „Cererea este una incredibilă”

Oficialul „marinarilor” a mai vorbit într-una dintre intervențiile avute săptămâna aceasta despre calculele pe care Farul și le face privind asistența de la meciul cu FCSB de duminică: 

„Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. 

De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede. Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încât să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion”, a declarat Gică Popescu, potrivit sursei citate. 

VIDEO Florin Răducioiu, despre duelul Farul - FCSB: „Hagi a găsit mereu soluții pentru a-l înlocui pe Alibec”

Citește și alte știri de actualitate: 

Se face! Semnează înaintea meciului decisiv pentru titlu: salariu + durata contractului

De ce se teme FCSB de Radu Petrescu? La precedenta finală pentru titlu, a arbitrat pro-Farul și a decis campionatul în favoarea lui Hagi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
inshallah
inshallah  •  19 Mai 2023, 15:04

au patentat si iesitul din primul tur al cupelor ieuropene

UweLang
UweLang  •  19 Mai 2023, 11:06
Postat de Budrix69 pe 19 Mai 2023, 07:18

Voi ati patentat si resaparea celor care nu fac fata in extern.....

Sau revopsirea…

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  19 Mai 2023, 08:22
Postat de lefter_popescu pe 18 Mai 2023, 23:01

Amice, asta e cusurul tău...ai o idee fixa. Incurci lucrurile si inca bine de tot. Fcsb-ul , echipa pe care o iubești din toți porii, are sediul în comuna Mogoșoaia iar antrenamentele le face pe undeva la granița dintre comunele Popesti-leordeni și Berceni. Adica, pe limbajul tău cu 200 de cuvinte toate, înseamnă o echipa a județului Ilfov.

Se vede că nu ești bucureștean !!! Bucureștenii se vor majoritatea la periferiile orașului la casa- ce numești tu Ilfov !!!...dar pentru cei că tine au un singur cuvânt: ,,*** ,,! Si tu ți sa o arăți !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează