FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - RAPID 0-1

Ce l-a dezamăgit pe Gică Popescu la Voluntari - Rapid: „Mă așteptam să aibă altă atitudine”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 08:59 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 09:17

Gică Popescu (54 de ani), fostul mare internațional, a analizat meciul Voluntari - Rapid, scor 0-1, din etapa #9 din SuperLiga.

Președintele Farului a lăudat jocul de inițiativă al Rapidului, dar s-a arătat dezamăgit de cei de la Voluntari, care nu au avut șut pe poartă.

Mutu anunță transferuri noi și o revenire de ultim moment la Rapid: „Veți vedea zilele viitoare”
FC Voluntari - Rapid 0-1
Mutu anunță transferuri noi și o revenire de ultim moment la Rapid: „Veți vedea zilele viitoare”

Gică Popescu a analizat Voluntari - Rapid 0-1

„Mi s-a părut singura echipă care a încercat să joace. După gol a intrat în acea fază de conservare a rezultatului. Voluntari a fost o echipă stinsă, care nu a putut să pună probleme.

Cred că nu a avut nicio fază de poartă. Are doar 8 puncte în clasament şi un program infernal, mă aşteptam să aibă altă atitudine”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport.

Voluntari, fără șut pe poartă în ultimele 3 meciuri

FC Voluntari traversează o perioadă extrem de slabă. Ilfovenii nu au expediat niciun șut pe spațiul porții în ultimele 3 partide de campionat, cu U Cluj, CFR și Rapid. Liviu Ciobotariu e conștient că situația este una greu de gestionat.

„E îngrijorător că nu am reușit să marcăm în ultimele 3 etape. Am avut niște situații, dar nu au fost clare. Este adevărat, trecem printr-un moment greu. Sezonul trecut eram obișnuiți cu rezultatele pozitive, acum am început una caldă, altă rece.

E clar că se întâmplă ceva. Trebuie să gestionez bine. Astăzi singurul plus este că am jucat mai bine decât etapa trecută, dar eu vreau mult mai mult. Rapid e o echipă bună, joacă un fotbal plăcut, au 21 de puncte, sunt pe primul loc. Nu a fost ușor pentru noi. Am avut atitudine, dar prea puțin pentru faza defensivă.

Sezonul trecut aveam mai multă încredere în noi. Le-am spus-o jucătorilor, nu e niciun secret. Această încredere nu se găsește la supermarket. Ea trebuie câștigată! Trebuie să lupți pentru ea”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Ioniță după Voluntari - Rapid, 0-1: „E foarte greu să ne învingă cineva”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Dănciulescu e impresionat de un atacant din Liga 1: „A dat un gol extraordinar”

Vadim Rața, dezvăluiri uluitoare despre perioada de la FCSB: „Nu am putut să înțeleg nimic! Am aflat totul din presă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Vic_5864
Vic_5864  •  07 Septembrie 2022, 13:15

E supărat ca fi-su nu a jucat. Credea că la comandă politica o să fie titular la Voluntari așa cum a jucat la U19 fără să joace la club. Cred că Ciobi care nu a percutat la comandă o să fie dat afara. Trimite-l mă în liga III, acolo sigur joacă, acolo se formează.

Angelica17
Angelica17  •  04 Septembrie 2022, 13:04

Alții sint antrenori activi în Superliga României și fac reclame Caselor de Pariuri Sportive.Gica Popescu este Președintele Farului și Analist TV la Prima.Care din aceste doua incompatibilități vi se pare "mai grava"?Și nimeni,de la nici o comisie a FRF nu ia nici o măsură.Dormiti în pace,domnilor!

81mada
81mada  •  04 Septembrie 2022, 11:50

De cand un presedinte de club analizeaza prestatia altei echipe? Nu e conflict de interese? Daca toti presedintii si ar da cu parerea despre celelalte echipe cum ar fi? Dn Gica Popescu nu castiga suficienti bani la Faru? Trebuie sa castige si ca analist tv?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează