FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gici Becali, cadou FABULOS pentru o vedetă de la FCSB!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 22:38 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 23:18

Ianis Stoica (19 ani) este revelația sezonului la FCSB, tânărul atacant având prestații impresionante în tricoul roș-albaștrilor, motiv pentru care mai multe formații din Europa au pus ochii pe el.

Ianis Stoica este noua vedetă de la FCSB, iar Gigi Becali speră să ia multe milioane de euro pe atacant. Până atunci însă, latifundiarul vrea să-i ofere toate condițiile atacantului pentru a se dezvolta și a juca bine.

Anunțul momentului la FCSB » Arsenal chiar l-a căutat pe Ianis Stoica: „Interesul e real, nu posibil”
FCSB
Anunțul momentului la FCSB » Arsenal chiar l-a căutat pe Ianis Stoica: „Interesul e real, nu posibil”

Astfel, astăzi, când Ianis Stoica a împlinit 19 ani, Becali i-a făcut un cadou impresionant fotbalistului său, tocmai pentru a-l mai ține la echipă.

„Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Îl țin să iau si eu 30-40 de milioane. Vrei sa iau 7 acum?”, a declarat Gigi Becali potrivit sport.ro

Sezon de vis pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica e revelația acestui sezon la FCSB, a devenit un fotbalist important al roș-albaștrilor după câteva sezoane în care fusese împrumutat și nu izbutise să se impună nici măcar în liga a doua. 

În partida cu FC Botoșani, 3-1, a marcat al patrulea gol din prima ligă pentru FCSB și l-a depășit astfel pe tatăl său, Pompiliu Stoica, la capitolul acesta.

Florin Bratu: „Ianis este un tip extrem de echilibrat, putem câștiga un atacant bun”

Bratu a remarcat calitățile tânărului atacant de la FCSB, însă a dezvăluit că trebuie să-şi îmbunătăţească mobilitatea și agilitatea pentru a spera la un loc de titular la vicecampioana României.

„Are viteză și simte golul. Pentru un atacant, în fișa postului, cu asta începi. Poate fi și înșelător interesul acesta a lui Arsenal. Trebuie să aibă grijă pentru că acolo contează numai evoluțiile lui. El trebuie să facă abstracție de Arsenal. Trebuie să fim sinceri, e foarte greu în momentul de față să joace un jucător român la Arsenal. 

E un lucru important că este dorit acolo, asta certifică valoarea lui. La cum îl cunosc eu pe Ianis Stoica, este un tip extrem de echilibrat. El dacă ia doar esența, «mă caută Arsenal, am ceva, hai să muncesc mai mult, să prind echipa la FCSB și să joc meciuri la rând titular», atunci putem obține un atacant foarte bun pentru România”, a spus Florin Bratu, la GSP Live.

Video Florin Bratu, impresionat de atacantul dorit de Arsenal: „Ianis Stoica este extrem de echilibrat, putem obține un fotbalist foarte bun”

Citește alte știri din Liga 1:

Scapă cine poate! Un om aflat pe un post-cheie și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Adrian Mutu, noul selecționer?! Avantajele și dezavantajele „Briliantului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
contrabas3
contrabas3  •  09 Decembrie 2021, 15:20
Postat de c23665 pe 09 Decembrie 2021, 05:28

Se vede că ești gigel habarnist. Da... pleonasm... Vecinii nostri au fost de două ori finalisti la Mondiale si au dat mulți fotbaliști de valoare mondială! Să pomenim doar pe Puskas și Balonul de Aur al Europei. Florian Albert!!

“gigel” ar trebui să fie un cuvânt jignitor? Găsește și tu altceva mai ofensator, un eufemism, dacă tot încerci să mă insulți, altfel ești plictisitor! Lol! :) —— Cum spuneam în mesajul precedent, nu nația te face bun/rău ci munca și perserverența în muncă. —— ,,…au fost de două ori finalisti la Mondiale…” este absolut deloc relevant la situația actuală din fotbalul maghiar. Szoboszlai e bun, că așa a vrut Cel de sus să fie, și din cauză că ia fotbalul în serios. Atât! —— Dacă istoria glorioasă a unui club de fotbal sau al unei țări (fotbalistic vorbind) ar fi garanția succesului, cum se înțelege din mesajul tău, atunci unde e “noul Hagi” sau “noul Mutu” sau “noul Dobrin” sau “noul Balaci”, etcetera, că și noi am avut fotbaliști bunicei, comparat cu ce avem în zilele noastre? —— Hai, recunoaște, ai scris și tu ceva, că nu aveai de lucru, nu-i așa? :)

ionnis
ionnis  •  09 Decembrie 2021, 09:46

Gigi i-a luat apartament, dar ii scade suma platitata pe apartament din salariu :))

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Decembrie 2021, 08:55

Bagă-le jijicăăăă, să le strici Crăciunul la prosti !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează