FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gicu Grozav a fost refuzat de un club din Liga 1: "Suntem acoperiți"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 17:59

Dorit în vară de FCSB și ajuns între timp la Dinamo, de unde a fost deja dat afară, Gicu Grozav este acum liber de contract.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat pentru ”câini” fix o lună, meciul din Cupă, cu Csikszereda fiind fatal, după ce a ratat lovitura de departajare decisivă.

Gigi Mulțescu, antrenorul Astrei, spune că i-a fost propus transferul lui Grozav, însă a refuzat, dând de înțeles că totul s-a petrecut înainte ca jucătorul să semneze cu roș-albii. "În momentul ăsta suntem acoperiţi. Ni s-a propus mai înainte treaba asta (n.r. – un posibil transfer). Nu avem postul deficitar", a declarat Mulţescu pentru ProSport.

Gicu Grozav poate semna cu o altă echipă abia din iarnă.

4
meciuri a jucat Grozav la Dinamo în acest sezon, fără să marcheze vreun gol

CITEȘTE ȘI:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2264101893823582
Kiss Péter  •  06 Noiembrie 2018, 10:51

Va ajunge la SEPSI OSK !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează